Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu Ramazan ayında hayata geçirmeyi planladıkları etkinliklerle ilgili bilgiler verdi.
Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu Ramazan ayı boyunca Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı ve mahalle muhtarlarıyla koordineli bir şekilde yürütülecek olan iftar programları ile ilgili bilgiler verdi.
Davarcıoğlu etkinlikler ile ilgili şunları söyledi: Ramazan ayında düzenlediğimiz iftarları artık mahallelere kaydırmayı düşünüyoruz. Her mahallemizde ayrı bir iftar planlıyoruz. Bunların bazılarını sponsorluklar kanalıyla çözüyor, bazılarını da bizim kanalımızla çözüyoruz. Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi ve muhtarlarımızla müştereken bu çalışmaları yürütüyoruz. Ayrıca Ramazan ayında iftarların yanı sıra çeşitli etkinliklerimiz de olacak. Bu etkinlikleri Kent Meydanı'nda yapmayı planlıyoruz. Yine 17 Temmuz da toplu nikah törenimiz olacak. O günün akşamı Konya Tasavvuf Müziği Grubu ilimize gelerek semazen gösterisi yapacaklar. Yine bazı akşamlar dışarıdan gelen ekipler hem çocuklara, hem de halka yönelik etkinlikler düzenleyecekler. Ramazan akşamlarını hatırlatacak çocuklarla ilgili Hacivat -Karagöz gösterileri, ya da onların çizgi film kahramanlarıyla ilgili mahallelerde etkinlikler düzenleyeceğiz. Bunun yanında yaz kurslarımız devam ediyor. Kurslarla ilgili Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü'müz gerekli ilanlarını yaptı. Yaz kurlarıyla çocuklarımızı hem bilgisayar başından, hem de sokaktan alarak zamanlarını daha iyi geçirebilecekleri imkanlar sunmaya çalışıyoruz.”