Boluspor, PTT 1'inci liginin 17'inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı ter antrenmanıyla tamamlayıp, kendi tesislerinde kampa girdi. Kırmızı beyazlılar, kendi sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor karşılaşmasını kazanıp, ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istiyor.

Ligde bugün Yeni Malatyaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak kırmızı beyazlılar, hazırlıklarını hafta boyunca kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

PTT 1'inci ligin 17'inci haftasında bugün kendi sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Kırmızı beyazlılar, son haftalarda aldığı başarısız sonuçları telafi etmek istiyor.

KADROYA TAKVİYE YAPTILAR

Bugün oynanacak karşılaşma öncesinde Yeni Malatyaspor, kadrosuna birçok takviye yaptı. Malatya ekibi, Emre Selen (Adana Demirspor), Ertaç Özbir (Kasımpaşa), Azad Filiz (Kartalspor), Kamil İçer (Amedspor), Kemal Cingirt (Altınordu), İskender Alın (Bucaspor), AlexDosSantos (Pandurii), George Akpabio (Chippa United), GodsonAzubuike (Bayelsa), GonzaloGodoy (Rublense), Sunday Mba (Bastia) ile sözleşme imzaladı.

DÜDÜK ŞAHAN'DA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'da zorlu maçın hakemlerini açıkladı. PTT 1. Lig'de 25–26–27 ve 28 Aralık tarihlerinde oynanacak 17. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu. 26 Aralık Cumartesi günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Boluspor- Yeni Malatyaspor maçını Manisa Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Çağatay Şahan yönetecek. Bu zorlu karşılaşmada düdük çalacak olan Manisa Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Çağatay Şahan'ın yardımcılıklarını Cumhur Altay ve Hüsnü Emre Çelimli yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yaşar Can Temizel.

MAÇ TRT SPOR'DA

Ligin 17.haftasında oynanacak olan maçların naklen yayın programı belli oldu. Yayıncı kuruluş TRT'den edinilen bilgiye göre, PTT 1.Ligin 17.haftasında bugün saat 13.30'da Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan