Boluspor, PTT 1'inci liginin 31'inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayıp, kendi tesislerinde kampa girecek. Kırmızı beyazlılar, Elazığspor karşılaşmasını kazanıp, ligi daha rahat sırada bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde yarın Elazığspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak kırmızı beyazlılar, hazırlıklarını 2 gün boyunca kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. PTT 1'inci ligin 31'inci haftasında yarın kendi sahasında Elazığspor ile karşılaşacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Kırmızı beyazlılar, Elazığspor karşılaşmasını kazanıp, ligdeki konumunu üst sıralara taşımak istiyor.

KADROYA TAKVİYE YAPTILAR

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Elazığspor, ikinci yarıda kadrosuna birçok takviye yaptı. Beşiktaş'tan, Ümit Karaal ve Oğuz Aksoy'u sezon sonuna kadar kiralık, Malili sağ açık Hamidou Traore, Kazak forvet Igor Zenkovich, Şanlıurfaspor'dan ayrılan savunma oyuncusu Kemal Tokak'ı transfer etti. Şanlıurfaspor'da forma giyen tecrübeli oyuncu Serdar Özbayraktar, Antalyaspor'dan stoper Murat Sözgelmez ve İstanbul Başakşehir'de forma giyen Zeki Korkmaz ile sözleşme imzaladı.