Boluspor, PTT 1'inci liginin 24'üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayıp, kendi tesislerinde kampa girecek. Kırmızı beyazlılar, Denizlispor karşılaşmasını kazanıp, geçtiğimiz hafta deplasmanda kazandığı Altınordu maçıyla yaptığı çıkışı sürdürmek istiyor.

Ligde yarın Denizlispor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak kırmızı beyazlılar, hazırlıklarını hafta boyunca kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

PTT 1'inci ligin 24'üncü haftasında yarın kendi sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

KADROYA TAKVİYE YAPTILAR

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Denizlispor, ikinci yarıda kadrosuna birçok takviye yaptı. Şanlıurfaspor'dan orta saha oyuncusu Şenol Akın, Galatasaray'ın genç stoperi Emre Can Coşkun, Adana Demirsporlu forvet oyuncusu Dorge Rostand, Antalyaspor'da forma giyen Serkan Atak ve Hüseyin Atalay ile sözleşme imzaladı.

DÜDÜK ABAY'DA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu da zorlu maçın hakemlerini açıkladı. 15 Mart Pazar günü Bolu Atatürk stadyumunda oynanacak olan Boluspor-Denizlispor maçını İstanbul Bölgesinden üst klasman hakemi Süleyman Abay yönetecek. Bu zorlu karşılaşmada düdük çalacak olan İstanbul Bölgesi üst klasman hakemi Süleyman Abay'ın yardımcılıklarını Gökmen Olgaç ve Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serdar Akkoçoğlu.

MAÇ WEB TV'de

Ligin 24.haftasında oynanacak olan maçların naklen yayın programı belli oldu. Yayıncı kuruluş TRT'den edinilen bilgiye göre, PTT 1.Ligin 24.haftasında yarın saat 13.30'da Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Boluspor-Denizlispor karşılaşması TRT WEB'den naklen ekranlara gelecek.

KAPTAN CEZALI

Kırmızı beyazlılarda Serkan Yalçın ve Luiz Henrique, geçtiğimiz hafta oynanan Altınordu maçıyla birlikte cezalarını tamamladılar. Kırmızı beyazlılarda kaptan İsmail Haktan Odabaşı, Altınordu maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. İsmail Haktan Odabaşı zorlu karşılaşmada takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. (Haber Merkezi)