PTT yeniliklerine bir yenisini ekledi. İsteyen herkes artık kendi kişisel posta pulunu kullanabilecek. Konu ile ilgili bilgiler veren Bolu PTT Başmüdürü Şahin Abak, kişisel posta pullarına ilginin yoğun olduğunu belirterek fiyat tarifesi ile ilgili bilgiler verdi.

Emrah ÖGET

Gazetemize bilgiler veren Bolu PTT Başmüdürü Şahin Abak, Dünyada az sayıda ülkede uygulaması bulunan ‘Kişisel Pul' hizmetimizle; tanıtım ve reklam amaçlı olarak kuruluş yıldönümü, bayram, yeni yıl vb. özel günleri kutlamak, belli bir olayı anmak gibi amaçlarla sizin seçip belirlediğiniz bir objenin resmini pul haline getirmekteyiz. Basılan bu pulları kullanarak hem tanıtımınızı farklı bir yolla yapmış olacak hem de posta için ayrı bir ücret ödememiş olacaksınız” dedi.

Bolu'da faaliyet gösteren bir etüt merkezinin de bu uygulamadan yararlandığını belirten Abak, İlimizde faaliyet gösteren Özel Ödev Kurdu Etüt Merkezi de bu hizmetimizden yararlanarak, özel ve farkındalık yaratan bir uygulama yapmıştır. Müşterilerimizin bu hizmete ilgi göstermeleri yaptığımız yeniliklerin bir sonucu olarak bizleri mutlu etmektedir” ifadelerine yer verdi ve ister kurumsal ister kişisel olsun herkesin pulda yer almasını istediği obje ile PTT'ye başvurmalarında pullarının basılabileceğini söyledi. Abak ücretlerin de çok uygun olduğunu belirterek güncel fiyat tarifesi ile ilgili bilgileri paylaştı. İşte PTT'nin güncel kişisel pul fiyat tarifesi;