PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak ve kurum çalışanları, PTT’nin 180’inci kuruluş yıldönümü münasebeti ile Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler. Vali Ümit, PTT’nin ülkemizin en köklü ve en kadîm kuruluşlarından biri olduğunu ifade ederek, kurumun kuruluş yıldönümünü kutladı. Ziyarette PTT Bolu Başmüdürü Abak, Vali Ümit’e 180’inci yıl kutlamaları anısına kurum tarafından Millî Mücadele’nin 100. yılı anısına hazırlanan Anma Pulu Serisi Kataloğu hediye etti.

BAŞMÜDÜR ABAK PTT ÇALIŞMALARINI AKTARDI

Kendilerini bu anlamlı günde kabul ettiği için Sayın Valimiz Ahmet Ümit’e teşekkür ederek kurum ile ilgili bilgiler veren, halen yürütülen, yapılması planlanan çalışmaları ve projeleri aktaran PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak, Bolu genelinde de 1 başmüdürlük, 8 merkez, 7 şube ve 5 acente olmak üzere 21 işyerinde 144 personelle hizmet verdiklerini ifade etti.

“PTT ÜLKEMİZİN EN KÖKLÜ VE EN KADÎM KURULUŞLARINDAN BİRİSİDİR”

PTT'nin ülkemizin en köklü ve en kadîm kuruluşlarından biri olduğunu ifade eden Vali Ümit, “Devletimizin insan hayatına hitap eden, her işi üstlenen birçok kurum ve kuruluşu var. Bunların en önemlilerinden bir tanesi de zamanın şartlarında insanların ulaştırmadaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere 1840 yılında PTT Nazırlığı olarak kurulan, daha sonra da peyder pey gelişimini sürdürerek şuan yurdumuzun her köşesine hizmet götüren PTT’dir” dedi.

“PTT ÇALIŞANLARINA PANDEMİ SÜRECİNDE YAPTIKLARI HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Birçok kurum ve kuruluşumuzun dünya üzerindeki birçok devletten daha tecrübeli, kıdemli ve kadîm bir tarihe sahip olduğunu belirten Vali Ümit, “Devletimiz en zor şartlarda bile her zaman vatandaşımızın ihtiyaçlarının en çağdaş şekilde karşılanması için elinden gelen her türlü tedbiri almıştır. Gelişen dünyada hâsıl olan ihtiyaçların karşılanması için kurulan kurum ve kuruluşların en bariz örneklerinden birisi PTT’dir. PTT çalışanlarına pandemi sürecinde evden çıkmaları kısıtlanan vatandaşlarımıza yaptıkları hizmetlerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Devletimizin önemli kuruluşlarından birisi olan PTT’nin kuruluş yıldönümünü kutluyor, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız başta olmak üzere Genel Müdüründen dağıtıcısına kadar her kademedeki çalışanlarına sağlık ve afiyetler diliyorum. Yolunuz açık, şansınız bol olsun” dedi.

Elif Erdoğan