Vali Ümit'in Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Vali Yardımcıları Ahmet Atılkan ile Çağlayan Kaya, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik katıldı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindeki heyet bayramın ilk gününde ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile başladılar. Vali Ümit ve beraberindekileri İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik karşıladı.

Buradaki ziyarette tek tek askerlerle tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit ve diğer protokol üyeleri görevleri başında olan personele başarılar diledi.

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindekiler daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek burada emniyet mensuplarının ve Âziz Şehitlerimizin yakınlarının bayramını kutladı.

Burada Vali Ümit ve beraberindeki heyet İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan tarafından karşılandı.

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Ümit ve beraberindekiler emniyet mensupları ile tek tek bayramlaştılar.

Jandarma ve Emniyet ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bugün, milletimizin kültüründe, inancında çok ayrı bir yere sahip olan önemli günlerden birisini hep birlikte idrak ediyoruz. Bugün Ramazan Bayramının birinci günü. Ramazan Ayı'nı birlikte yaşadık ve onun sonucunda Cenab-ı Hak'kın bize bir lütfu olan bayramı beraber idrak ediyoruz. Emniyetimiz, Jandarmamız, bizler milletimizin huzur ve güvenliği için mücadele eden, kendi hayatından deyim yerindeyse vazgeçmiş öncelikle devletinin ve milletinin huzur ve güvenliği için kendisini ortaya koymuş insanlarsınız ve elhamdülillah o insanlardanız. Onun için belki herkes memleketinde anasının babasının ocağında, kucağında bayramlaşmalarını yapıyorlar ama emniyet ve jandarmamız burada. Çünkü sizlerin, bizlerin hepimizin görevleri takdir edersiniz ki daha farklı. Devletimiz bize aziz milletimizin can ve mal güvenliğini, ırzını, namusunu her şeyini, devletini, milletini, vatanını, sınırlarını korumak üzere kutsal bir görev vermiş. Bu görev münasebetiyle hep birlikte gönül gönüle buradayız. Emniyet güçlerimiz bizler için çok önemli. Bu mübarek ve güzel günde Jandarmamız ve Emniyet mensuplarımızla birlikte olmaktan mutluyuz, gururluyuz. Bu vesile ile tüm güvenlik güçlerimizin mübarek Ramazan Bayramlarını yeniden kutluyorum. Cenab-ı Hak nice nice bayramlara hep beraber ailelerimizle, sevdiklerimizle beraber bizleri diğer bayramlara da sağlık ve mutluluk içinde ulaştırsın. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI HASTALAR VE HASTA YAKINLARI İLE BAYRAMLAŞILDI

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindeki heyetin bir diğer ziyareti ise İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünitesi'nde tedavi gören hastalar, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarına oldu.

Vali Ümit ziyarette ilk olarak Acil Servis bölümünü ziyaret ederek burada tedavi gören hastaları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Burada İl Sağlık Müdürü Muhammed Demirkol ve sağlık çalışanları ile sohbet eden Vali Ümit, ayakta tedavi gören hastalara da hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de bayramlarını kutladı.

Vali Ümit ve beraberindeki heyet daha sonra ise Palyatif Ünitesine çıkarak burada yataklı tedavi gören hastalar ve hasta yakınları ile bayramlaştı.

Hastalara ve yakınlarına ayrıca geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Ümit, ayrıca Palyatif Ünitesinde hizmet veren sağlık çalışanları ile de bir araya gelerek görevlerinde başarılar diledi ve bayramlarını kutladı. Elif Erdoğan