Yeniçağa, ilimiz protokolüne ev sahipliği yaptı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve ilimiz protokolü, Yeniçağa Kaymakamı Osman Sayılır, Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan ve Hayırsever İş Adamı Yaşar Çelikle bir araya geldi.
Şair Dertli Yaşar Çelik Kültür Parkı'nda gerçekleştirilen toplantıya, Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Vali İbrahim Özçimen ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Hayri Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Emin Semercioğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Hayrettin Öztürk, Fatma Hatun Sağlık Kurumları Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Yeniçağa İlçe Jandarma Bölük Komutanı Davut Satıcı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Erbalaban ve Yeniçağa Ekrem Doğanay İlme ve Kuran'a Hizmet Vakfı Başkanı İsmail Doğanay katıldı.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz ve Vali İbrahim Özçimen Yeniçağa'da bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, ilçenin kalkınması ve gelişmesi hususunda her türlü çalışmayı yapacaklarını belirttiler.
Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz ve Vali İbrahim Özçimen, Yeniçağa'da birçok hayır hizmetlerinde imzası olan Hayırsever İş adamı Yaşar Çelik'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Bir çok varlığını yeni kurulan Yaşar Çelik Vakfına devreden hayırsever iş adamının örnek bir davranışta bulunduğunu ve bir çok insana yol göstereceğini ifade eden Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz ve Vali Özçimen, ilçede yapılan Meslek Yüksek Okulu başta olmak üzere, Okul, Cami, Öğrenci yurdu gibi binaların Yaşar Çelik'in katkı ve himayelerinde gerçekleştirildiğini bunun da devlet-millet-hayırsever kaynaşması ve dayanışmasının göstergesi olduğunu ifade ettiler.
Yeniçağa'da buluşan Bolu protokolünü ilçelerinde görmekten ve ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, Sayın Bakan Yardımcımıza bir süre önce Bakanlık'taki makamında ziyarette bulunmuştuk. Kendilerine Yeniçağa ile ilgili bazı projeler sunmuştuk. Sağ olsunlar bu projelere yakın ilgi gösterdiler. Ayrıca; kendilerini en kısa sürede Yeniçağa'da görmekten büyük bir memnuniyet duyacağımızı ifade ederek davet etmiştik. Sayın bakan Yardımcımız Yeniçağa'yı ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Sayın Valimiz, Bolu Belediye Başkanımız ve İlimizin değerli bürokratlarını da Yeniçağa'da görmek ayrıca bizleri mutlu etmiştir. Bu tür ziyaretler ve toplantılar ilimiz ve ilçemiz ile milletvekillerimiz, mülki amirlerimiz ve bürokratlarımız arasındaki işbirliğinin artmasına vesile olacaktır inşallah” dedi.
İlçede yapılan birçok hayırlı hizmette Hayırsever İş adamın Yaşar Çelik'in büyük payı ve katkısı olduğunu ifade eden Başkan Kızıltan, Yaşar Çelik Vakfı vasıtasıyla inşallah birçok yeni ve hayırlı hizmetler yapılacağına inandığını belirterek Hayırsever İş adamı Yaşar Çelik'e teşekkür etti.