Bolu Valiliğince Kurban Bayramı dolayısıyla bayramın ilk gününde İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Uygulama Oteli bahçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Törene il protokolünün yanı sıra Bolulu vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma törenine Bolu Valisi Aydın Baruş,Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Garnizon Komutan Vekili ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,Tugay Komutan Vekili Piyade Kurmay Albay Ali Murat Ersöz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hayri Coşkun, Vali Yardımcıları Mustafa Kemal Kesin, Necdet Özeroğlu, , İl Emniyet Müdür Vekili Erkan Ünal, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindeki İlimiz Protokolü düzenlenen bayramlaşma programına gelenleri karşılayarak onlarla tek tek bayramlaştılar.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ, KARDEŞLİĞİMİZİ AYNI ŞEKİLDE DEVAM ETTİRELİM"

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunarak Bolulu vatandaşların ve tüm Müslüman aleminin bayramını kutlayan Bolu Valisi Aydın Baruş, "Bir Kurban Bayramına daha tüm vatandaşlarımızla birlikte huzur ve barış içerisinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bolumuzda her zaman olduğu gibi bu bayramı da mutlu ve huzurlu bir şekilde kutluyoruz. Buradan tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Sağlık ve huzur içerisinde daha nice bayramlara ulaşmalarınıtemenni ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi aynı şekilde devam ettirelim. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe bu huzurumuz devam edecektir. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu günler diliyorum" şeklinde konuştu. Bayramlaşmaya gelen vatandaşların masalarına giderek onlarla sohbet eden Vali Baruş, katılımcıların Kurban Bayramlarını kutladı. Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindekiler daha sonra ise diğer bayram ziyaretleri için programdan ayrıldılar. Haber Merkezi