Fatma Hatun ve Çağsu Hastaneleri ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) arasında dernek üyelerinin de yararlanabileceği sağlık muayene anlaşması yapılarak protokol imzalandı.

Özel Fatma Hatun ve Çağsu Hastanesi TEMAD ile sağlık protokolü imzaladı. İmzada TEMAD Bolu il başkanı Kemal Karaca, Hulusi Özçelik, Tansel Kurşun ve Mehmet Dereli bulunurken, Fatma Hatun Hastanesi'ni ise İşletme Müdürü Ahmet Aktepe ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Feride Yıldırım temsil etti.

TEMAD Bolu İl Başkanı Kemal Karaca yaptığı konuşmada, Emekli Astsubaylar Derneği olarak böyle bir faaliyette bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Memnuniyetimiz artıkça üye sayımız da artacak diye umut ediyoruz. Hastane ile anlaşma içinde olmak üyelerimizi de sevindirecek bir haber. Özel Fatma Hatun ve Çağsu Hastanesi Hastane yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Özel Fatma Hatun Hastanesi İşletme Müdürü Ahmet Aktepe ise; TEMAD ile yapılan protokol hastane olarak bizi de memnun eden bir gelişme, bu anlaşmayla kendilerine daha ekonomik ve ayrıcalıklı bir sağlık hizmeti sunmuş olacağız. Tüm TEMAD üyelerine ve yöneticilerine sizler aracılığıyla çok teşekkür ediyoruz” dedi.