Veteranlar Turnuvası B Grubu maçları salı akşamı oynanandı. Günün üçüncü maçında Promet ile Sümer Saray karşı karşıya geldi. İlk maçların mağlup olan her iki takımın mücadelesinde 2-1 kazanan Promet takımı oldu.
Bu sene 9'uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası B Grubu maçları Salı akşamı oynanan maçlarla devam etti. Günün üçüncü maçında Promet ile Sümer Saray karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, takım oyunu oynamaya özen gösteren Promet rakibinin de hatası affetmeyerek topu Sümer Saray ağlarına gönderdi ve 1-0 öne geçti. Golünde verdiği moralle rakip kalede gol aramaya başlayan Promet, arka arkaya bulduğu gol pozisyonlarını gole çeviremedi. İlk 30 dakikalık bölümde Promet takımı bulduğu 1 golle devre arasına 1-0 üstün gitti.
Maçın ikinci yarısına bu kez Sümer Saray hızlı başlayan taraf oldu. 1-0'ın verdiği avantajla defansa yapmaya ve kalesini gole kapamaya çalışan Promet maçın 45.dakikasında kalesinde gördü ve bu golle Sümer Saray skoru eşitledi. 1-1'lik eşitlikten sonra her iki takımda galibiyet golü için gol aramaya çalışırken, daha çok ayağa pas yapan ve daha çok pozisyona giren Promet takımı maçta ikinci golü buldu ve rakibi karşında 2-1 öne geçti. Maçta öne geçen Promet rakibi Sümer Saray'a maçta geri kalan dakikalarda fazla pozisyon vermedi ve 60 dakika sonunda sahadan 2-1 galip ayrıldı. Promet takımı oynadığı ikinci maçında 3 puanla tanışırken, rakibi Sümer Saray ise ikinci maçında da puanla tanışamadı.