Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gerede Belediye Başkan Adayı Yüksel Sönmez ve MHP Gerede İlçe Başkanı Ümit Demir, önceki gün Gerede basınına ‘seçim öncesi' bilgilendirmelerde bulundu.
Düzenlenen kahvaltılı toplantıda, basın mensuplarına önemli mesajlar kaydeden Sönmez ve Demir, Önce insan, Önce Gerede” sloganıyla yenilenen teşkilatlarına apayrı bir misyon kazandırdıklarını ifade etti.
Basın mensuplarına hitaben, adaylık sürecine dair özetleyici açıklamalarda bulunan Sönmez, İlçe başkanımızın organize ettiği yeni bir yönetimle, çalışmalarımıza başladık. Teşkilatımızın vermiş olduğu ciddiyet ve heyecana bizler de kayıtsız kalamadık.” şeklinde konuştu.
MHP Gerede İlçe Teşkilatı'nın çalışacak komisyon” oluşturduğunu belirten Demir, Gerede'nin eksiklerini tespit ederek, halkın nelerden memnun, nelerden memnun olmadığını saptayarak, kamuoyunun belediyeden beklentilerini konu alan bir araştırma gerçekleştirdik. Bu çalışmamızı, anket aracılığıyla sağladık. Projelerimizi genişletme çabasındayız. İnsana ve memlekete önem verilen projeleri hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Toplumun her noktasından vatandaşımızla iletişim halindeyiz. Biz her zaman halkın içinde olan bir gruptuk ve bu doğrultuda hareket etmeye de devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
MHP Gerede İlçe Başkanlığı'nın 26 Ocak 2014 tarihinde saat 18:00'de Terminal Düğün Salonu'nda Aday tanıtım toplantısı gerçekleştireceği ve hazırlanan projelerin animasyon üzerinden halka sunulacağı bilgisine ulaşıldı.