Gerede'de ‘Aile Eğitimi' ve ‘Değerler Eğitimi' proje ekibine Esentepe gezisi düzenlendi.

2014/2015 eğitim öğretim yılında Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan, Yığılca kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan ‘Değerler Eğitimi ve Aile Eğitimi' projelerinde görev alan öğretmenlere yaptıkları özverili çalışmalarından ötürü Gerede'de bir moral günü ve gecesi düzenlendi.

Düzenlenen gezi programına Kaymakam Mehmet Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi Hane, İlçe Emniyet Amiri Numan Ercan, İlçe Jandarma Komutanı Mansur Çağan, İlçe Milli Eğitim idareci ve projelerde görev alan öğretmenler katıldı. Etkinlik Gerede Esentepe Tesisleri'nde kahvaltı ile başlamış, Gerede Arkut Kayak Tesisleri'nde devam etmiştir. Öğretmenler ve katılımcılar kayak merkezinde geçirdikleri eğlenceli bir günün ardından Gerede ilçesi Bakırcılar Çarşısı, tarihi Saat Kulesi, Kilise Han'ı da gezdi.

Esentepe'de bulunan Etçi Yasin Tesisleri'nde akşam yemeğinin ardından konuşan Kaymakam Mehmet Özcan, düzenledikleri programa katılan ve projelerde özverili olarak çalışan öğretmenlere teşekkür etti. Mehmet Özcan konuşmasında, öğrenci velilerinin eğitime dahil edilmesi için organize edilen aile eğitimi projesi ve öğrencilerin ahlaki gelişimi için yapılan değerler eğitimi projelerinin, eğitimin gelişmesi için hayati bir öneme sahip olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı. Haber Merkezi