Gerede İlçe Müftülüğü, sabah namazı buluşmalarına devam ediyor. 01 Ocak 2016 Cuma günü Yukarı Tekke Camii'nde devam edecek olan programda cemaat her geçen hafta sayısını artırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Cuma Hacı Emin Efendi Camii'nde gerçekleştirilen programa yeniden yoğun katılım gözlemlendi. Camiide, namaz ve tesbihatın ardından Müftü Abdurrahman Şenoğlu bu buluşmaların amacı hakkında bilgiler vererek, sabah vaktinin bereketi ile ilgili bir konuşma yaptı. Program dua ve ikram ile sona erdi.

Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, ilçe halkını sabah namazı buluşmalarına davet ettiğini duyurarak, sosyal medya üzerinden de bilgilendirmede bulundu. Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Gerede'de ilk kez düzenlenecek programa imza attık. Program 01 Ocak 2016 Cuma günü Yukarı Tekke Camii'nde, 08 Ocak 2015 Cuma günü Aşağı Tekke Camii'nde, 15 Ocak 2016 Cuma günü ise Şeyh Hüseyin Efendi Camii'nde devam edecek olan program ile hemşerilerimiz hem sabah namazına teşvik edilmiş olacak, hem de kaynaşmalarına vesile kılınarak sohbet etme imkanı sağlanacak” dedi.

Her hafta Cuma günü farklı bir camide sabah namazı kılınan program ile ilgili Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu yaptığı açıklamada; Sabah Namazı Buluşmaları, Gerede'de başladı. Gerede ilçesinde ilk olarak Yeni Cami'de başladık, sabah namazı buluşmalarımız her hafta farklı bir camide devam ediyor. Birlik ve beraberlik mekânı olan camilerimizde insanlar arasındaki kardeşlik bağını güçlendirmek ve sabah namazı bilincini pekiştirmek amacıyla Gerede İlçe Müftülüğü, sabah namazı buluşmalarını başlattı. Gerede Müftülüğü olarak tüm mümin kardeşlerimizi bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. Gerede Medya Takip