Boluspor, PTT 1'inci ligin 19'uncu haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1–0 geride kapattığı maçta Manisaspor'u son dakika golü ile 1-2 yenmeyi başardı. Yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmada Boluspor Nenad'ın golüne Prijovic'in attığı 2 golle karşılık verdi. Kırmızı beyazlılar, son dakikada attığı golle Manisaspor'u deplasmanda 2–1 mağlup ederek puanını 26'ya çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Manisaspor karşısına; Özkan, Mehmet, LuizHenrique, Nurettin, Deniz Aslan, Bilal Gülden, İshak, Murat Gürbüzerol, İsmail Haktan, Emre Kılınç – Prijovic on biri ile çıktı. Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Melih, Serkan, Ali, Umut, Ömer Alp, Ogün Aytaç, Javadov yer aldı. Boluspor'un teknik direktörü Reha erginer, Manisaspor karşısında kart cezalıları Serkan ve Kibong'un yerine Nurettin ve Murat Gürbüzerol'u ilk on bire aldı. Kırmızı beyazlılarda yeni transferlerden Javadov, Ogün Aytaç ve Ömer Alp Kulga maça yedek kulübesinde başladı.

Boluspor- Manisaspor karşılaşmasından önce yağan yoğun yağmur altında oynandı. Saha zemininde yoğun su birikintileri oluştu. Karşılaşmaya Manisaspor'un vuruşu ile başlandı. Zorlu mücadelenin ilk dakikalarında her iki takımda oyunu orta sahada oynamaya özen gösterdi. Zorlu mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. 16'ıncı dakikada Manisasporlu Şaban, Mehmet'e yaptığı sert hareket nedeniyle karşılaşmanın hakemi Özgüç Türkalp'ten sarı kart gördü. Mücadelenin ilk 25 dakikasında her iki takımda rakip kalede etkili pozisyon bulmadı. Karşılaşmanın 28'inci dakikasında Manisaspor gole yaklaştı. Nenad'ın frikiğini Özkan kornere çeldi. Bu pozisyon karşılaşmanın başından bu yana yakalanan en ciddi atak oldu. 35'inci dakikada ev sahibi Manisaspor 1–0 öne geçti. Nenad, topu kornerden direk kaleye gönderdi. Özkan'ın bir anlık hatasıyla top ağlarla buluştu. Manisaspor bu golle Boluspor karşısında 1–0 öne geçti. 40'ıncı dakikada Boluspor'dan Prijovic hakeme tepkisini topu vurarak gösterince hakemden sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısına 1 dakikalık süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Manisaspor'un 1–0 üstülüğü ile sona erdi.

Zorlu mücadelenin ikinci yarısına her iki takımda forma değiştirerek başladı. Boluspor, ikinci yarıya daha atak başlayan taraf oldu. Her iki takımda ağır zeminde oldukça zor anlar yaşadı. Oyunun 60'ıncı dakikası Manisaspor'un1-0 üstünlüğü ile geçildi. Dakikalar 63'ü gösterdiğinde Boluspor beraberlik golünü buldu. Emre, ceza sahasına çok iyi ortaladı. İlk pozisyonda Bilal'in topu direkten döndü, dönen topu Prijovic tamamladı. Boluspor bu golle deplasmanda 1–1 eşitliği yakaladı. Boluspor'dan İshak karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, ilk oyuncu değişikliğini karşılaşmanın 76'ıncı dakikasında yaptı. Murat Gürbüzerol oyundan çıktı. Ali Dere oyuna girdi. Boluspor'danLuizHenrique, sarı kart gördü. Boluspor, ikinci oyuncu değişikliğini 83'üncü dakikada yaptı. İsmail Haktan oyundan çıktı. Serkan Şirin oyuna girdi. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ek süre ilave edildi. Oyunun son anlarında Emre Kılınç oyundan çıktı. Javadov oyuna dahil oldu.

Karşılaşmanın 90+4'üncü dakikasında Boluspor galibiyet golünü buldu. Ani gelişen Boluspor atağında Javadov, Prijovic'e çok iyi ortaladı. Prijovic, topun gelişine çok sert vurdu. Top Manisaspor ağlarıyla ikinci kez buluştu. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Boluspor sahadan 2-1'le galip ayrılan taraf oldu. Boluspor, ligin 20'inci haftasında kendi sahasında Samsunspor ile karşılaşacak.Haber Merkezi