Bolu'da kimliği belirsiz bir şahsın, kucağında beyaz bir battaniye ile şüpheli hareketler sergilediği ihbarını değerlendiren polis ekipleri harekete geçti.

Olay akşam 18.30 sularında Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallenin güney bölümündeki geniş arazilerin bulunduğu alanda, kimliği belirsiz bir şahsın kucağında beyaz bir battaniye ile şüpheli hareketler sergilemesi vatandaşları tedirgin etti. Kimliği belirsiz şahsın şüpheli hareketleri üzerine içinde bebek” olma ihtimalini düşünen vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi.

TARLADA BEBEK ARADILAR

Tarlanın her yerinde beyaz bir battaniyeye sarılı bebek arayan ekipler, uzun uğraş sonucunda herhangi bir netice elde edemedi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle, mahalle halkı da tarlaya akın ederek battaniyeye sarılı bebek cesedi aramaya başladı. Yaklaşık 2 saatlik aramanın sonucunda ne battaniyeye ne de herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadı. Sağlık ekipleri ihbar edilen yerden ayrılırken, polis ekipleri, tarlanın çevresinde devriye atarak çalışmalara devam etti. Haber Merkezi