Gerede'de hakkında arama kararı bulunan bir şahıs, polisin kapısına dayanması üzerine balkondan atlayarak kaçma girişiminde bulundu. Yaralı olarak yakalanan zanlının üzerinde yapılan aramada silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Olay, Gerede Seviller Mahallesi'nde meydana geldi. Jandarma tarafından aranmakta olan bir şahıs için yapılan ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli K.E.'nin ihbar edilen adreste olduğunu tespit etti. Aranmakta olan şahsı yakalamak üzere operasyon başlatan polis ekipleri, zanlının evine geldi. Kapıya dayanan polis ekipler zile bastı. Emniyete alınan ekiplerce görülen K.E'nin balkından atlayarak kaçtığı görüldü. Balkondan atlayarak kaçma girişiminde bulunduğu tespit edilen zanlıyı yaralı vaziyette yakalamayı başaran polis ekipleri, zanlının üzerinde yaptıkları aramada, adet Star marka tabanca ve 17 adet 9 mm çapında dolu fişek bulundu. Yaralı zanlı hastanede yapılan müdahalenin ardından polis merkezine götürüldü. Olay ile ilgili tahkikata başlandığı öğrenildi.

Bedelsiz senet üzerinden tehdit

Gerede'de iki yıl önce araç kiralayan kişi imzaladığı bedelsiz senetten dolayı icralık oldu.

Olay , Yeni Mahalle'de meydana geldi. Ş.B, 2 yıl önce S.O'dan üzerinden bedelsiz senet imzalayarak araç kiraladı. Araç sahibi S.O, 2 yıl geçmesine rağmen borcunu ödemeyen Ş.B'yi araç kiralama karşılığında imzaladığı bedelsiz senedi icra yolu ile tahsil etmeye çalıştı. Parayı tahlis edemeyen S.O, S.B'yi arayarak telefonda tehdit etti. Olayla ilgili tahkikat devam etmekte.

Güvendiği dağlara kar yağdı

Gerede'de sanayi Sitesinde bir kişi aracını iki farklı kişiye sattı. Gerede Sanayi Sitesi'nde yaşanan bir olayda edinilen bilgiye göre, M.A, A.B'de 3250 TL karşılığında araç satın aldığı araçta arızaların olduğunu fark etti. A.B, araçtaki arızaları kendisi yaptıracağını beyan etti. Aracın arızaları yapılması için kardeşi F.B'ye götürdü. Kardeşi aracın arızalarını yapması karşılığında 1500 TL istedi. Bunun üzerine A.B, aracı başka bir şahsa sattı. M.A durumu emniyete bildirmesi üzerine olay ile ilgili tahkikat başlatıldı.