TRT'nin tecrübeli spikeri Tansu Polatkan maç sonu Boluspor'u değerlendirdi. Tecrübeli spiker Polatkan Boluspor'un sıkıntısı kendi sahasında maç kazanmakta zorluk çekmesi” dedi.

Polatkan Boluspor'un en büyük sıkıntısı bir kere kendi sahasında maç kazanmakta zorluk çekiyor. Yani savunmayı rakip takıların savunmasını açmakta güçlük çekiyor. Baktığımız zaman 3 galibiyeti var kendi sahasında deplasmanda 5 galibiyet almış. Bugünkü oyuna baktığımız da Prijovic gibi uzun boylu futbolcuları var yüksek toplarda avantaj sağlayacak futbolcular var ama kanatlardan top gelmiyor. Hep Murat ve Emre içeri girerek oynuyor buda hücumu sıkıştırıyor. Hücumda da genişlik olmayınca savunmalar çok rahatlıkla gelişen atakları karşılıyorlar. Prijovic'te iki tane stoper 'in arasında kalınca maç boyunca etkisiz kaldı ve savunmadaki en büyük zaaf 78'inci dakikada yedikleri golde de müdahaleyi zamanında yapamadıkları için maçı kaybettiler.”dedi.

Emre Kendine Oynuyor

Polatkan sorumuz üzerine, Emre kendine oynuyor. Aldığı topları bir türlü arkadaşlarına kazandıramıyor. Pas veren orta yapan bir görüntüsü yoktu. Üç tane mutlak gol pozisyonu var. Bunlardan yararlanamıyorsan maçı kaybetmek kaderin” dedi. Haber Merkezi