Lider yoluna dolu dizgin devam ediyor. U16 Akademi Lig de İç Anadolu bölgesi grubunda liderlik koltuğunu bırakmayan Boluspor U16, sahasında Kardemir Karabükspor engelini farklı geçti.

Grubunda liderlik koltuğunu sağlamlaştıran altın çocuklar yollarına devam ediyor. Lig de bir maç eksiği ile 23 haftayı geride bırakan Boluspor U16, Kardemir Karabükspor ile sahasında karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz 6'ıncı dakikada Özgür Kazar ile perdeyi açan golü attı. Bu golden sonra oyunu kontrol altına alan kırmızı beyazlı oyuncular 10'uncu dakikada Kutay ile farkı 2-0 yaptı. Skordan sonra rahatlayan U16 ender gelişen Kardemir Karabükspor ataklarında kalesinde golü görünce skor 2-1 oldu. Devrede bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısıyla farkı açmak isteyen Boluspor U16 ilk golün sahibi Özgür ile skoru 3-1 getirdi. Maçta tamamen rahatlayan temsilcimiz Hazar'ın kafa golü ile skoru 4-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca altın çocuklar aldıkları galibiyetle yollarına devam ettiler. Haber Merkezi