Genç oyuncu Vedat Budak 3 puanın ardından dikkati üzerine toplayan oyunculardan bir tanesi oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte adeta yürüyecek hali kalmayan Vedat, oynadığı süre içinde savaşçı bir mücadele ortaya koydu.
Konyaspor maçında 53'üncü dakikada Abdulaziz Solmaz'ın yerine oyuna girerek maçta forma giyen Vedat Budak, oynadığı süre içinde sahada basmadık yer bırakmadı. Karşılaşmada adeta pire gibi savaşıp takım arkadaşlarına katkı sağlayan Vedat, yerinde müdahalelerle dikkat çekti.
Teknik Direktör Oğuz Çetin Konyaspor ataklarının ikinci yarsında çoğalmasını beklediği anlarda genç oyuncuya 53'üncü dakikada şans vererek, orta sahanın kalabalık olması için yaptığı taktik değişikliği yerinde olurken genç oyuncu Vedat da verilen şansı iyi değerlendirdi.
Deplasmanda üç puanı almak için maçın soğuması yönünde de profesyonelce yaptığı hareketlere birde yerinde faul yaparak rakibin hızlı atağa çıkmamasını engelleyen Vedat, maç sonunda hakemin bitiş düdüğü ile birlikte yürüyecek halinin kalmadığını gösterdi.