İkinci yarının başlamasına iki gün kala kırmızı beyazlı ekibimizde bulunan üç kalecide pimi çekilmiş patlamaya hazır bomba gibi. Kalenin imparator tarafından kime teslim edileceği ise bilinmiyor. Boluspor 2 Ocak'tan bu yana devam eden kamp çalışmasında adeta bir birleri ile yarışan Eser, Serdar ve Beycan hocalarından gelecek kararı dört gözle beklemeye başladılar.
Boluspor'da son yıllarda görülmemiş kaleci çekişmesi yaşanıyor. Sezon başında başlayan büyük yarış, ikinci yarının başlamasıyla da devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin 2 Ocak'da başlayan ikinci yarı Belek kampıyla birlik de antrenmanlarda büyük bir efor sarf eden Kaleciler Eser Altın, Serdar Kulbilge ve Beycan Kaya, adeta bir yarış içersindeler. Kamp boyunca kaleci antrenörü Murat Göksu'nun programları doğrultusunda çalışmalarına devam eden üç kaleci, hocalarından gelecek haberi bekliyorlar.
Yoğun tempoda 15 gündür çalışan Eser Altın, Serdar Kulbilge ve Beycan Kaya adeta pimi çekilmiş bir bomba gibi beklemeye başladılar. 2012-2013 futbol sezonun başlamasıyla birlikte Serdar Kulbilge'nin üç maç cezası ile birlik de kaleyi teslim alan tecrübeli eldiven Eser Altın, iyi başladığı sezonda kalesinde müthiş maçlar çıkarırken, form yakalayan tecrübeli eldiven bu yarış da Samsunspor maçıyla üzücü bir sakatlık geçirmişti.
Uzun sakatlığıyla birlik de kaleyi teslim alan Serdar Kulbilge deplasmanda oynanan Şanlı Urfaspor maçına kadar kaleyi teslim alıp formasını giyerken, Şanlı Urfa karşılaşmasında sakatlıktan çıkan Eser Altın tekrar kaleyi alarak kaldığı yerden görevine devam etmişti. Boluspor'da son yıllarda görülmemiş kaleci yarışı Bucaspor maçının son dakikasına kadar devam ederken, Eser Altın bu maçın son saniyelerinde bir sakatlık daha geçirip devraldığı kaleyi Serdar Kulbilge'ye teslim etmişti. 1461 Trabzonspor ve Gaziantep Belediye karşılaşmalarında da Serdar kalesini koruyarak, ilk yarıyı bitirmişlerdi.
Kampın başlamasıyla birlik de kızışan kale yarışında ikinci yarının ilk maçında kimin kaleye geçeceği merak konusu olurken, Eser Altın ve Serdar Kulbilge'nin arkasında bu yarışa dahil olan Beycan Murat, hocadan gelecek kararı merakla bekliyor. Üç kalecide bu yoğun tempolu çalışmaların ardından pimi çekilmiş bir bomba gibi beklemeye başladılar.