Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Yönetimi pilot takımı olarak Boluspor'u satın almayı düşündüğü iddia edildi.
PTT 1.Ligde bu sezon zor günler yaşayan Boluspor'u, Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın almayı düşündüğü haberleri ulusal medyada yer aldı. Fotomaç gazetesinde yer alan haber ise şöyle;
Bolu pilot takım!
Başkan Fikret Orman'ın, bir dönem Türk futboluna damga vuran ve milli yıldızlar çıkaran Boluspor'u almak için harekete geçtiği belirtildi. Orman'ın Bolu'yu alarak, Trabzonspor'un 1461 Trabzon'u gibi organik bağ ile PTT 1. Lig'de oynamasına devam etmesini vurgulandı.
BOLUSPOR'DAN BEŞİKTAŞ'A CEVAP
Beşiktaş'a yakınlığı ile bilinen kartalhaber.com'da yer alan"Beşiktaş'ın yeni pilot takımı Boluspor" başlıklı haber kırmızı-beyazlı camiayı ayağa kaldırdı. Haberde, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, bir dönem Türk futboluna damga vuran ve milli yıldızlar çıkaran Boluspor'u satın almak için harekete geçtiği iddia edildi.Kulüpten yapılan açıklamada, "21.03.2014 tarihinde 'kartalhaber.com' sitesinde yer alan bir habere göre Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü Yönetiminin kulübümüzün Profesyonel A Takımını pilot takımı olarak satın almayı düşündüğü iddia edilmiştir. Bu haber gerçeği yansıtmamakla birlikte habercilik anlayışı ile örtüşmemektedir. Boluspor Kulübü olarak asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" denildi.