Deplasmanda oynanacak olan Adanaspor maçına umutlu hazırlanan Boluspor alacağı puan ve puanlarla Play off yarışı içinde olmak istiyor. Hafta sonu zorlu bir karşılaşma oynayacak olan Boluspor'da adeta sıkı yönetim ilan edilirken tüm oyuncular zorlu maçı düşünüyor.
Hafta başında başlayan kaplan hazırlıklarına teknik direktör Oğuz Çetin i sakat oyuncular düşündürüyor.Adanaspor maçına mutlak puan ve puanlar için hazırlana ekibimizde adeta sıkı yönetim ilan edildi. Dün gerçekleştiren antrenmanda oyuncularının fazla yorucu bir çalışma yaptırmayan Oğuz Çetin bir bölüm oyuncusuna da salonda ve masaj uygulaması yaptırdı.
Pazartesi gününden beri yüksek bir tempoda hazırlanan Boluspor dünkü antrenmanda tempoyu düşürdü.Dün yapılan antrenmanda Alp,Muhammet,Barbaros,Vedat,Aziz,Aydın,Hakan,Savaş,Mesut günü salon da ve masaj olarak tamlarken teknik direktör Oğuz Çetin bu oyuncularınıda zorlu Adanaspor maçı öncesi dinlenmelerini istedi.
Akşam üstü yapılan antrenmana 11 oyuncu katılırken U18 takımının kalecisi Mert Dede'de A takımla antrenman çıktı. Hafif ısınma ile başlayan antrenman dar alanda bire bir çapraz koşularla çalışma start alırken bu çalışmada kenarlardan yapılan ortalar sonrası yapılan çıkışlarla kalecilerin koruduğu kaleye gol atmaya çalıştılar.
Teknik direktör Oğuz Çetin çıkışlarda acele edilmesinin ve kenardan yapılan ortaların isabetli olmasını istedi sık sık da yaptığı uyarılarla dikkat çekti.Hafta sonu oynanacak olan Adanaspor maçının önemini bilen teknik heyet kafasındaki oyun şablonunu hazırlarken bu zorlu maçta 90 dakikaya kadar mücadele edip adeta pes etmeyeceğizgörüntüsünü antrenmanlarda veriyorlar