Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş, İl Müdürü olarak ataması gerçekleştikten sonra Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün İmajı ve Hizmet kalitesinin artırılması yönünde radikal kararlar alarak değişikliklere imza atmaya devam ediyor.

İl Müdürü Erhan Çavuş, ‘İnsanı Yaşat ki! Devlet Yaşasın' düşüncesi çerçevesinde İl Müdürlüğü personelinin performans ve hizmet kalitesinin artırılması için gerekli tüm çalışmaların eksiksiz olarak yapılacağını ve Bolu Halkının hizmetin en iyi ve en kalitelisine layık olduğunu belirtti.

Bu kapsamda Elginkan Vakfı tarafından 20-21 Ekim 2014 Tarihlerinde Bolu Sosyal Güvenlik il Müdürlüğü Personeli ve Yönetimine ‘Protokol Kuralları Eğitimi' verildi.

Elginkan Vakfı Müdürü Murat Özen yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aktarırken, Vakıf olarak İlimizde faaliyet gösteren tüm resmi kurum ve müteşebbislere ihtiyaç duydukları anda eğitim desteği vermek için hazırız. Biz Elginkan Vâkıfı olarak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile Eğitim konusunda birliktelik içerisindeyiz. Sosyal Güvenlik Kurumunu Temelde Kişi odaklı hizmet vermektedir. Bu itibarla verilen hizmetin ve memnuniyetin daha iyi kaliteli olabilmesi için bazı kurallar vardır. Bunardan bir tanesi de Protokol Kuralıdır. Bugün Sosyal Güvenlik il Müdürlüğü personeli olarak sizlere Protokol Kuralları eğitimi verilecektir. Sizlere bu Eğitim Vakfımız Eğitmenlerinden Sayın Doğan Başol tarafından verecektir. Katılımlarından dolayı Sayın İl Müdürüm Erhan Çavuş, İl Müdür Yardımcım Rahmi Cihan ve siz değerli Müdürlük Personeline Teşekkür eder başarılar dilerim” dedi.