Tarihi uzun yıllara dayanan Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı'nda bu yıl yer alacak dükkânların ihale tarihi belli oldu.

Belediyeden yapılan açıklamada, lunapark ihalesinin 11 Ağustos 2015 Salı günü, diğer ihalelerinin ise 13 Ağustos 2015 Perşembe günü yapılacağı bildirildi. Bu yıl birincisi 4-5-6 Eylül, ikincisi ise 18-19-20 Eylül'de gerçekleşecek olan Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı'nda yer alacak dükkânların ihale tarihi belli oldu.

LUNAPARKIN İHALESİ 11 AĞUSTOS'TA

Gerede panayırlarında özelikle çocukların ve gençlerin vazgeçilmezi olan lunaparkın ihalesi 11 Ağustos 2015 Salı günü saat 14.30'da yapılacak.

KÖFTERCİLER VE DİĞER İŞYERLERİNİN İHALESİ 13 AĞUSTOS'TA

Panayırda Lunapark'ın dışındaki diğer işyerlerinin ihalesi 13 Ağustos 2015 Perşembe günü gerçekleşecek. 13 Ağustos'ta ilk olarak saat 13:30'da panayırların sembolü olan köftercilerin ihalesi yapılacak. Daha sonra saat 14:40'dakahvehanelerin, saat 15:00'da tuvaletlerin, saat 15.30'da ise lokantaların ihalesi yapılacak. Panayırın yapılacağı yerde belirlenen alanların kiraya verileceği ihaleler, Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Encümen huzurunda yapılacak.

Belediyenin açıklamasında ayrıca şu şartlar da belirtildi: İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminatlarını ihale saatinden önce yatırarak dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Kiralamaktan vazgeçenlerin geçici teminatları Belediyeye gelir kaydedilir. Kiralanan köfterci, şekerci, kahvehane, pastane, WC, lokanta dükkânları amacı dışında faaliyette bulunamaz. İhale yapılacak olan lunapark, köfterci, şekerci, kahvehane, pastane, tuvalet ve lokanta dükkânlarını Belediye Encümeni kiraya verip vermemekte serbesttir. İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde Mali Hizmetler Müdürlüğünden ücretsiz olarak temin edilebilir. Haber Merkezi