Bolu'nun eğlence, buluşma ve yaşam merkezi Esas 14 Burda AVM, Çocuk Tiyatrosunun sahnelediği ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' oyunu ile minik ziyaretçilerini karşılıyor.

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Esas 14 Burda AVM,çocuklara unutamayacakları bir eğlence fırsatı sunuyor. 17 Mart Pazar günüEsas 14 BurdaAVM'de sahnelenecek ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' oyunu, tiyatro meraklısı çocukları bir araya getiriyor.

Esas 14 Burda AVM ziyaretçilerinin ücretsiz izleyebileceği gösterinin ilk seansı saat 14.00'te, ikinci seansı ise saat 17.00'de başlıyor. Çocuklar, ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler'gösterisiyle gönüllerince eğlenip, çocuk olmanın tadını Esas 14 BurdaAVM'nineğlenceli dünyasında çıkarıyor.

Detaylı bilgiye http://www.14burda.com/internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Esas 14 Burda AVM Hakkında

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilerek 2015 yılında kapılarını açan Esas 14 Burda AVM, 34 bin m2'lik kiralanabilir alanı, toplam 102 adet mağaza, hipermarket ve yapı market alanları, 1000 araç kapasiteli otoparkı ile Bolu'da hizmet vermektedir.Ziyaretçilerine alışveriş keyfi sağlayan konsept mağazalarının yanı sıra yeme-içme alanları, eğlence alanları, sinema salonları ve düzenli aktiviteleri ile Bolu'nun yaşam ve buluşma merkezi olarak öne çıkmaktadır. Esas 14 Burda AVM, dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim dernekleri arasında gösterilen AMCP'nin organize ettiği MarCom Ödüllerinde Bowling Öğrenmeyen Kalmasın” projesiyle 1 Platin ve 1 Altın ödülün sahibi olmuştur.

Esas Gayrimenkul Hakkında

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştirmekte ve yönetmektedir. 2009 yılında faaliyetine başlayan Esas

Gayrimenkul, bugün yurt içi ve yurt dışında toplamda 1.2 milyonm²'lik kiralanabilir alanda, çevre dostu olan ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel projelerine imza atmıştır.

Türkiye genelinde 6 alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 1 konut projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, yurt dışında ise 7 ülkede toplam 30 projeyle alışveriş merkezi, otel ve ofis binalarına yatırımlarını sürdürmektedir.