Bolu Belediyespor kulübü Atıcılık Yaz Spor Okulu Milli Sporcu Çiğdem Özyaman nezaretinde Gölköy atış poligonunda çalışmalarını sürdürüyor. Atıcılık Yaz Spor Okulunda 4 erkek, 5 bayan sporcu bulunuyor.
Okulların kapanmasıyla birlikte Bolu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulları start aldı. Birçok branşta faaliyet gösteren Belediyespor, Atıcılık Yaz Spor Okulunda da çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını Antrenör ve Milli Sporcu Çiğdem Özyaman nezaretinde sürdüren sporcular her geçen gün hedefi daha rahat vurduklarını belirttiler. Atıcılık Yaz Spor Okulu ile ilgili bilgiler veren Milli Sporcu Çiğdem Özyaman, Çalışmalarımızı şuanda 9 sporcu ile sürdürüyoruz. Bildiğiniz gibi Bolu Belediyespor olarak skeet branşında yarışıyoruz. Şuanda kadromuzda bulunan 9 oyuncudan 1 erkek 1 kız sporcumuz Milli takım aday kadrosuna davet edildi. Buda bizim için gurur verici. Atıcılık branşında Türkiye'de aktif illerden biriyiz. Önümüzdeki günlerde yine yarışmalara gideceğiz ve ilimizi gittiğimiz yerlerde en iyi şekilde temsil edip derece yapmaya çalışacağız” dedi.
Antrenör ve Milli Sporcu Çiğdem Özyaman, ayrıca Atıcılık Yaz Spor Okulu'na gelmek isteyen sporcuların BOBES GYM'de bulunan formaları doldurmaları gerektiğini belirtti.