Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Bolu İli Broiler Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Özkoparan, VIV Turkey - 7. Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı”na, firması Sazak Tavukçuluk ile katılarak Bolu'yu temsil etti.

Bu yıl 11-13 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen ve dünyadan kanatlı sektörünün temsilcilerini İstanbul'da buluşturan 7. Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı'na Bolu'dan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Bolu İli Broiler Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Özkoparan, firması Sazak Tavukçuluk Ltd.Şti. ile katılarak İlimizi fuarda temsil etti. Cezayir, Azerbaycan, Bahreyn, Bulgaristan, Gürcistan, Yunanistan, Hindistan, İran, Irak, Ürdün, Kazakistan, Kosova, Lübnan, Fas, Umman, Filistin, Katar, Sudan, Tataristan, Tunus, Türkmenistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden yaklaşık 350 kişilik heyetin fuar katılımcıları ile görüşerek önemli alımlarda bulunmasının ve yerli-yabancı yaklaşık 15 bin profesyonelin ziyaret etmesinin beklendiği fuar, 3 gün boyunca kanatlı hayvancılık sektör oyuncularına ev sahipliği yapacak.

Fuarın önemini dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Bolu İli Broiler Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Özkoparan, Kanatlı hayvancılık sektörü İlimiz ekonomisinin de lokomotif sektörü durumundadır. Bolu olarak bu fuara katılmak ve İlimizin sahip olduğu sektör potansiyelini özellikle dış piyasaya tanıtmak bizler açısından da son derece önemliydi. Fuara katılan tek Bolu firması olarak, İlimizi temsilen burada bulunuyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi. Haber Merkezi