Kırmızı beyazlı formayı giydiği ilk yıllarda adeta joker olarak görev yapan Sercan Türkeri, son haftalardaki performansı ile de ben bu takımın her mevkisinde oynarım mesajını vermeye devam ediyor.
Boluspor'da iki haftadır joker görevine tekrar soyunan Sercan Türkeri, her iki karşılaşmada da oynadığı mevkilerle dikkat çekmeyi başardı. Manisaspor maçında teknik sorumlu Yılmaz Özen tarafından sol bekte görev verilen tecrübeli oyuncu, oynadığı futbolla alkış almıştı.
Manisaspor maçında kazandığı formasını Kahramanmaraşspor maçıyla bırakmayan Muhammet Sercan Türkeri, maça stoper başladığı bölgede ilerleyen dakikalarda Emre Kılınç'ın sakatlanması ile Yılmaz Özen hoca genç oyuncuyu tekrar sol beke çekerek kırmızı beyazlı takıma katkı yapmasını sağladı. İki haftada Yılmaz Özen ile farklı bir kimlik kazanan Türkeri, karşılaşmaya iyi başladı. Muhammet Sercan Türkeri sol bekte de başarılı olurken, genç oyuncu maç içinde sık sık arkadaşlarını uyarması ve konsantrasyonlarını kaybetmemeleri için büyük bir çaba sarf ettiği göründü. Tecrübeli oyuncu, alınan altın değerindeki 3 puan sonrası da alkışı alırken, ben bu takımda her mevkide oynarım diyerek herkese mesaj gönderdi.