Kırmızı beyazlı kulübün hayati maçı öncesi kendi geleceğini bir kenara bırakarak takımı maça hazırlayan Yılma zÖzen, duygu dolu bir konuşma yaptı. Boluspor'un Teknik Direktörü Yılmaz Özen, "Bu grup çok karakterli kişilikli bir topluluk. Böyle bir topluluk olmasaydı belki takım küme düşebilirdi" dedi.
Özen, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok uzun ve zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, Benim bu süreçte yaşadığım her şey bende kalacaktır. Oyuncularımla yaşadığım, ligde yaşadıklarım. Ama bazı küçük de olsa oyuncularımla ilgili gıybet eden bir grup oldu. Primle ilgili. Oyuncularım kimsenin dışarıdan tanıdığı gibi bir grup değil. Hiçbir prim de dahil hiçbir şey istemediler. Önce bunu herkes bilsin. Bu grup çok karakterli kişilikli bir topluluk. Böyle bir topluluk olmasaydı belki takım küme düşebilirdi” dedi.
Boluspor ile çıktığı 7 karşılaşmadan 5'ini kazandıklarını hatırlatan Özen, Demek ki, burada oyunculara iftira atmak işin en basiti. Ama ben burada gönülden söylüyorum. Bize çok büyük destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ama oyuncularımı da kutluyorum. İnşallah bu oyuncu grubu, küçük takviyelerle yerini bulacaktır. Ayrıca, bu süreçte benim arkamda hep varlığını hissettiğim başkanımıza da teşekkür ederim. Ayrıca, beni gönülden destekleyenler de oldu. Telefonla arayarak desteklediler. Ama bazıları da tam tersini yaptı. Bu oyuncularla ilgili bu söylentileri çıkartanlara, buradan olmadı diyorum. Bu oyuncular bir haftadır uyumuyorsa, yemek yemiyorsa, bunu artık biraz düşünmek lazım” diye konuştu.