Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bolu'ya 4 adet yeni çöp toplama aracı ve 200 adet çöp konteynırı tahsis edildi. Bakan İdris Güllüce'nin katılımıyla düzenlenen törenle araçlar ve konteynırlar İl Özel İdarelerine teslim edilirken, Bolu'nun yeni araçları Özel İdarenin araç parkındaki yerini aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde yer alan İlbank Genel Müdürlüğü nezdinde

48 şehre 150 çöp toplama aracı ve 7 bin 500 çöp konteynerının il özel idarelerine teslimi dolayısıyla tören düzenlendi. Tören kapsamında Bolu'ya 4 adet yeni çöp toplama aracı ve 200 adet çöp konteynırı tahsis edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin bizzat katıldığı teslim töreninin ardından yeni araçlar Bolu'ya getirildi ve İl Özel İdaresi araç parkındaki yerini aldı. İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer yeni araçların Bolu'ya hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yeni araçların Bolu'ya kazandırılmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Yüceer, Yeni araçlarımızı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen törenle aldık. Araçların ve çöp konteynırlarının Bolumuza hayırlı olmasını diliyorum. İl Özel İdaremiz tarafından köylerimizde yapılan çöp toplama çalışmalarımızı yeni araçlarımızla daha geniş alanlara ulaştırmış olacağız. Ayrıca 200 ek konteyner ile de daha fazla noktada çöp toplanabilecek. Köylerimizdeki çevre kirliliğinin önüne geçmek için yürüttüğümüz çalışmalarımız artarak devam edecektir. Bu araçların ve çöp konteynırlarının ilimize tahsis edilmesini sağlayan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce olmak üzere, AK Parti Bolu Milletvekillerimiz Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü'ye, İl Başkanımız Yüksel Coşkunyürek ve İl Genel Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber Merkezi