İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri kapsamında Salı günü İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin bütçe talebi görüşüldü.

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarında bütçe görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Yaşar Yüceer Başkanlığında Salı günü gerçekleşen oturumda İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin bütçe talebi ele alındı. İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli yaptığı sunumla Özel İdarenin 2015 yılı çalışmalarını meclis üyeleri ile paylaşarak, 2016 yılı bütçe tekliflerini 41.017.000 TL. olarak açıkladı. Sunumun ardından konu incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilirken, Meclis Başkanı Yaşar Yüceer tüm Özel İdare çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Toplantıda ayrıca İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün bütçe talebi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor da görüşüldü. Müdürlüğe taşıt alımı için 150.000 TL. bütçe ayrılmasının uygun olduğu belirtilen rapor oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Bütçe görüşmeleri kapsamında Çarşamba günü de İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bütçe talebi ele alınacak. Haber Merkezi