Kurban Bayramı'nın sona ermesinin ardından İl Özel İdaresi'nde çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. İl Özel İdaresi'nde bayram sonrası mesainin ilk gününde artık geleneksel hale gelen bayramlaşma programı gerçekleşti.

İl Özel İdaresinde çalışanların tamamının katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma törenine İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Genel Sekreter Yardımcısı Fevzi Dönmez, Türkiye Yol-İş Sendikası Ankara 2. nolu Şube Genel Sekreteri Fevzi Yılmaz, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası İşyeri Temsilcisi Mehmet Ali Aytekin, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ve Şube Şefleri ile çalışanlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı yapan Türkiye Yol-İş Sendikası Ankara 2. nolu Şube Genel Sekreteri Fevzi Yılmaz, çalışanların bayramını kutlayarak, yaklaşan kış mevsimi öncesi kazasız, belasız çalışma sezonu diledi. Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası İşyeri Temsilcisi Mehmet Ali Aytekin'de birlik beraberliğe vurgu yaptığı konuşmasında halka hizmet noktasında özveri ile görev yapan çalışanlara başarılar diledi.

Daha sonra İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli bir konuşma yaptı. Güzel çalışmalara imza atan çalışanları tebrik eden Köstereli konuşmasında, Bir dini bayramımızı daha geride bıraktık. Allah kesmiş olduğunuz kurbanları kabul eylesin. Bundan sonra daha nice bayramlara sağlık mutluluk ve huzur içerisinde ulaşmanızı diliyorum. Bayramlar geldikçe bir yılın daha geride kaldığını hatırlıyoruz. İdaremizde çalışmalarımızda bir yılı daha geride bırakmış oluyoruz. Hepiniz güzel çalışmalara imza atıyorsunuz, emekleriniz için teşekkür ediyorum. İdaremizin çalışma sürecinde bize aldıkları kararlarla destek olan meclis başkanımız ve değerli üyelerine de teşekkür ediyorum. Nice bayramlara hep birlikte erişmeyi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BİR OLDUĞUMUZDA ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİMİZ SORUN OLMAYACAKTIR”

Son konuşmayı yapan ve çalışanlara seslenen İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'de buruk bir bayram yaşamanın üzüntüsünü dile getirirken, özveri ile görev yapan çalışanlara teşekkür etti. Yüceer şöyle konuştu; Biz hep birlikte bir aileyiz, bunu her zaman söylüyoruz. Hepimizin hedefi, amacı aynı. Öncelikle köylere hizmet etmek, köyümüzün, köylümüzün, muhtarlarımızın taleplerini, isteklerini karşılamak. Tabi çalışmalarımız sadece bunlarla kısıtlı da değil. Merkezde ve ilçelerimizde biz özel idare olarak diğer kurumlarla da iş birliğinde projeler gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalardan bizler de memnunuz. Birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Geniş bir aileyiz ve bu aile içinde zaman zaman sıkıntılar olabilir. Yapıcı ve uyumlu olduktan sonra çözülemeyecek hiçbir problem yoktur. 2015 yılının sonuna yaklaşırken 2014 yılından çok daha başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bayramlar yardımlaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı günlerdir. Bu bayramda bu duyguları biraz buruk olarak gerçekleştirdik. Sebebi de İslam alemindeki huzursuzluklar ve ülkemizdeki terör belası. Dolayısıyla bu bayramın ve bugünlerin tüm İslam aleminde huzur ve sükuneti getirmesini diliyorum. Millet olarak beraberce, bir olduğumuzda üstesinden gelemeyeceğimiz sorun olmayacaktır. Allah hepimize nice bayramlar nasip etsin.”

Konuşmaların ardından dua okunup, bayramlaşma gerçekleşirken, hep birlikte nice güzel bayramlara erişilmesi temennisiyle hatıra fotoğrafı çektirildi. Haber Merkezi