Kurban Bayramı'nın sona ermesinin ardından İl Özel İdaresi'nde çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. Bayram sonrası mesainin ilk gününde İl Özel İdaresi'nde bayramlaşma töreni gerçekleşti.

İl Özel İdaresinde çalışanların tamamının katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma törenine İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Genel Sekreter Yardımcıları Bünyamin Bal ve Fevzi Dönmez, Türkiye Yol-İş Sendikası Ankara 2. nolu Şube Genel Sekreteri Fevzi Yılmaz, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası İşyeri Temsilcisi Hüseyin Kahreman, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ve Şube Şefleri ile çalışanlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı yapan Türkiye Yol-İş Sendikası Ankara 2. nolu Şube Genel Sekreteri Fevzi Yılmaz, çalışanların bayramını kutlayarak, Bayramlar insanların kucaklaştığı, dargınların barıştığı manevi değerlerin korunduğu günlerimiz. Bizler çalışmaktan yanayız. 170 işçi personelimiz ve 100'ün üzerinde taşeron işçimizle Bolumuza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bana göre oldukça başarılıyız ve inşallah başarılarımız devam eder. Önümüzde karla mücadele sezonumuz var. Bu sezonda sizlere kazasız belasız çalışma diliyorum. Çalışmalarınıza dikkat etmenizi özelikle istirham ediyorum” diye konuştu.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası İşyeri Temsilcisi Hüseyin Kahreman'da birlik beraberliğe vurgu yaptığı konuşmasında Zaman geçtikçe çoğalıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz artıyor. Birlik ve beraberliğimizin olduğu yerde daha sağlam temeller atarız. Daha mücadeleci bir kazanım elde etmiş oluruz. İşçi memur ayırımı yapmaksızın bu dairenin çıkarlarını da düşünerek daha iyi hizmetler üreteceğiz. Herkes elinden gelenin daha fazlasını yaparsa daha verimli çalışma elde ederiz. Aramıza nifak girmeden birlik beraberlik içinde bundan sonraki bayrama sıhhatli bir şekilde ulaşmanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli çalışanlara seslenerek, Bayramlar bizleri bir araya getiren kardeşliğin sembolüdür. İnşallah bundan sonra bulunduğumuz yerde güzel hizmetlere devam ederek daha nice bayramlar geçirmenizi diliyorum” dedi.

“SİZLERİN BAŞARISI GERÇEKTEN BİZİM BAŞARIMIZ”

Bayramlaşma töreninde son konuşmayı yapan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Özel İdare çalışanları tarafından Bolu'da güzel işler yapıldığını vurgulayarak çalışanlara teşekkür etti. Yüceer şunları söyledi; Özel İdaremiz, gelenekleri ve görenekleri ile ustasının çırağına tecrübesini, yeteneğini miras verdiği bir ocak misali böyle güzel çalışmalar oluyor bu ocakta. Bu ocaktan gelmiş geçmiş ahirete intikal etmiş tüm kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bizler burada bir aileyiz ve ekmeğimizi buradan kazanıyoruz. Sizler emeğinizi ortaya koyarak çalışıyorsunuz. Bizlerde sizlerle ilgili hiçbir şekilde ön yargılı değiliz. Bu anlamda geçtiğimiz 6 ay içerisinde Bolu'nun genelinde güzel çalışmaların olduğunu ben bizzat görüyorum. Çalıştığımız ortamlarda zaman zaman sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. Daha güzel olabilir mi elbette olabilir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin başarısı gerçekten bizim başarımız. Başarısızlığımız olursa da ki inşallah olmaz bizlerde üzülüyoruz. Bu süre içinde bazı kazalarda geçirdik. Sevindirici olan bu kazalarda can kaybı yaşanmaması. Allah, bundan sonra kazasız belasız çalışmalar bizlere nasip etsin. Allah, birlik beraberliğimizi daim eylesin. Görevlerinizde üstün başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleşirken, hep birlikte nice güzel bayramlara erişilmesi için temenni de bulunuldu.