Ramazan Bayramı'nın sona ermesi ile birlikte İl Özel İdaresi'nde çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. Mesainin ilk gününde İl Özel İdaresi'nde bayramlaşma töreni gerçekleşti.

İl Özel İdaresinde personelin katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma törenine İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bünyamin Bal, Genel Sekreter Yardımcısı Fevzi Dönmez, Türkiye Yol-İş Sendikası Ankara 2. Nolu Şube Genel Sekreteri Fevzi Yılmaz, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası İşyeri Temsilcisi Hüseyin Kahreman, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ve Şube Şefleri ile çok sayıda çalışan katıldı.

Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı yapan Türkiye Yol-İş Sendikası Ankara 2. Nolu Şube Genel Sekreteri Fevzi Yılmaz, İl Özel İdaresi çalışanlarının Bolu'nun her kilometresinde ayak izi olduğunu belirterek, hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi ve çalışanların bayramını kutladı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bünyamin Bal'da İl Özel İdaresi çalışanlarının Bolu halkına hizmet götürme noktasında çok önemli katkıları olduğunu söyledi. Asfalt çalışmalarının planlandığı gibi sürdüğünü dile getiren Bal, İl Özel İdare çalışanlarına büyük özverilerinden dolayı teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer'de geride kalan Ramazan ayı boyunca yoğun faaliyetler gerçekleştirildiğini vurgulayarak yaptığı konuşmasında, Sizler ekmeğinizi burada çalışarak, üreterek kazanıyorsunuz. Geçmişte olduğu gibi bugünde üretmeye devam ediyorsunuz. İçinizde uzun sürelerden beri görev yapan tecrübeli arkadaşlarımızda var, yeni arkadaşlarımızda var. 9 ilçe 3 belde ve 490 köyde çeşitli hizmetlerde çeşitli vesilelerle görev yapıyorsunuz ve her alanda varsınız. Bizlerde sizin mesai arkadaşlarınızız. Dışarıda ev sohbetlerinde, kahvehanelerde, herhangi bir yerde başkaları özel idarenin başarılarından bahsettiğinde, buradaki çalışanların gayretinden bahsettiklerinde mutlu oluyoruz. Ben sizlerin çalışmalarından çok memnunum. Güzel şeyler oluyor, daha da güzel işler olacak. Sizlerin en iyisini yapacağınıza inanıyorum. Geç vakitlere kadar işlerin yetişmesi için çalıştığınızı biliyoruz. Ufak tefek problemler mutlaka vardır ama önemli olan bizim birlik beraberliğimiz bozulmadan birbirimizin açığını kapatarak ve destekleyerek çalışmamız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleşirken, hep birlikte nice güzel bayramlara erişilmesi için temenni de bulunuldu.