Şampiyonluğun iki güçlü adayı arasında oynanan maç oldukça çekişmeli ve zevkli geçti. Özel İdare Köroğluspor ile Geredespor arasında oynanan karşılaşmada 5 gol atılırken, 90 dakika sonunda sahadan galip ayrılan taraf Özel İdare Köroğluspor oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Özel İdare Köroğluspor, ligin 3.haftasında sahasında karşı karşıya geldiği maçta ilk golü de bulan taraf oldu. Geredespor'dan Fatih Güleç kendi kalesine attığı gole karşılaşmada 1-0 geriye düştü. Bu golün ardından Geredespor beraberlik golü için Özel İdare Köroğlu kalesine yüklenirken, kazanılan serbest atışı Geredespor kazandı. Serbest atışı Volkan Özel İdare Kalesine göndererek maçta skoru 1-1 getirdi. Devrede bu skorla bitti.

Maçın ikinci yarısına ilk yarıda olduğu gibi Özel İdare hızlı başladı. Sezgin sağ taraftan etkili bir atak geliştirerek pasını ceza alanına çıkardı. Hasan Can düzgün bir vuruşla takımını Geredespor karşısında 2-1 öne geçirdi. Geredespor rakibine oranla maçın favorisi olurken, geriye düşmesi de Özel İdarenin daha çok koşan bir takım kimliğinde olması Geredespor'a zor anlar yaşattı. Beraberlik sayısı için Özel İdare Köroğlu kalesine yüklenen Geredespor'da Adem ceza sahasında tartışılır bir şekilde düşünce, maçın hakemi Semih Güner penaltı noktasını gösterdi. Geredespor da atışı kullanan Can, penaltıdan beraberlik sayısını kazandırdı. 2-2

Beraberlik sayısının ardından maçtan kopmayan Özel İdare Köroğluspor uzatmaları değerlendirmek isterken, ilk atağında Geredespor kalecisinin büyük bir hatası sonrasında Özel İdare penaltı kazandı. Hasan Can penaltıdan Geredespor filelerine göndererek takımını son saniyelerde 3-2 öne geçirdi. Karşılaşmada bu skorla biterken, Özel İdare Köroğluspor hafta sonu müthiş bir galibiyet alırken şampiyonluk yolunda bende varım diyerek kamuoyuna mesaj gönderdi. Özel İdarespor aldığı 3 puanın ardından galibiyeti Kemal Hatipoğlu ile birlik de saha içinde kutladılar.