İl Özel İdare Köroğluspor 2014-2015 sezonu için hocasını belirledi. Geçtiğimiz sezon Bolu Amatör kümede Göynükspor'u çalıştıran tecrübeli Antrenör Kemal Hatipoğlu ile sözleşme imzaladı.

BAL Ligi için hedefini belirleyen Bolu İl Özel İdare Köroğluspor, sezona teknik direktörünü belirleyerek başladı. Bolu Amatör Kümede başarılı antrenörlerin başında gelen Kemal Hatipoğlu ile sözleşme imzalayan İl Özel İdare Köroğluspor, geçen yıl kaçan şampiyonluğu bu sezon yakalamak istiyor. İl Özel İdare Köroğluspor kulüp başkanı Zeynep Uyanık ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kemal Hatipoğlu imza sonrası gazetecilere poz verdi.

BAL LİGİNİ HEDEFLİYORUZ

Bolu İl Özel İdare Köroğluspor Kulüp Başkanı Zeynep Uyanık imza töreninde şunları söyledi Yeni sezon için Kemal Hatipoğlu hocamızla anlaşma sağladık. Bu sene yeni bir yönetim ve yeni bir heyecan ile Bolu Amatör Kümede başarılı olmak istiyoruz. Bunun içinde Amatör kümeyi tanıyan bilen Kemal Hatipoğlu'nu takımımızın başına getirdik. 2014-2015 sezonunda BAL Ligini hedefliyoruz. Bunu başaracak takımı da bu sene kurup Amatör Küme Şampiyon olup, baraj maçında ise rakibimizi yenerek 2015-2016 sezonunda BAL Liginde olmak istiyoruz. Hedeflerimiz her zaman yukarılara çıkmak. Bunun içinde yönetim kurulumuzla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SORUMLUĞUMUN FARKINDAYIM

Bolu İl Özel İdare Köroğluspor ile sözleşme imzalayan başarılı antrenör Kemal Hatipoğlu ise şöyle konuştu Bolu'nun en değerli kulüplerinden olan İl Öze İdare Köroğluspor yönetimi yeni sezonda beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim. Bana bu görevi layık gördükleri için gurur duydum. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Sorumluğumun farkındayım. Her zaman hedefleri olan bir kulüple bu sene bu hedefleri gerçekleştireceğimizi ümit ediyorum. Alt yapıdan alacağımız ve yapacağımız transferle bu sene hedefimiz olan BAL Ligine çıkmak istiyoruz. Bunu başarabilecek bir oyuncu kadrosu yapacağız. Öncelikle kadromuza iyi ve ahlaklı sporcular seçeceğiz. Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile beraber bu sene çok çalışıp hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.