İl Özel İdaresi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Memur-Sen ve Yol-İş sendikalarının düzenlediği etkinlikle kutladı. Düzenlenen etkinliğe İl Özel İdaresi'nde çalışan bayan personel katıldı.
Etkinlikte ilk olarak Yol İş Sendikası 2 No'lu Şube Genel Sekreteri Fevzi Yılmaz söz aldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Yılmaz, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman'a da teşekkür etti.
Memur – Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen İşyeri Temsilcisi Hüseyin Kahreman da kadınların önemine vurgu yaparak tüm kadınların gününü kutladı.
Daha sonra konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, kadınların yılda bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum. Sizler birer çiçeksiniz. Kadınlara bir çiçeğe davranır gibi davranmak gerekir. Biz İl Özel İdaresi olarak Dünya Kadınlar Günü'nü her yıl kutluyoruz. Bu kutlamada emeği geçen sendikalara da teşekkür ederim” dedi. Akduman ayrıca kadına yönelik şiddeti de kınadı.
Konuşmaların ardından İl Özel İdaresi'nin bayan çalışanlarına hediyeler takdim edildi.