Bolu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başhekim yardımcılığı yapan Çocuk Cerrahı Op. Dr. Metin Tahaoğlu'nun getirilmesi üzerine hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Özel Çağsu Hastanesi yönetimi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi yöneticileri Bolu da Metin Tahaoğlu ve Başhekim olarak atanan Abdullah Danışman'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarete Çağsu Hastanesi Başhekimi Erdal Kaya, Fatma Hatun Hastanesi Başhekimi Fahrettin Yılmaz, Fatma Hatun Hastanesi Başhekim yardımcısı Alper Özelçi, Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Fatma Hatun Hastanesi İşletme Müdürü Ahmet Aktepe, Çağsu Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Neşe Alagöz katıldı.

Ziyarette hayırlı olsun dileklerini sunan Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Yapılan yeni görevlendirmelerin ilimiz için hayırlı olmasını dilediklerini ve Bolu da özel sektörde sağlık hizmetini veren hastane yöneticileri olarak Metih Tahaoğlu ve ekibinin çok başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını söyledi” dedi.

Uzun yıllar Bolu Devlet Hastanesinde başhekimlik yaptıktan sonra Özel Fatma Hatun Hastanesinde Başhekimlik görevini yürüten Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Fahrettin Yılmaz'da Bolu hepimizin Bolu ilinde bulunan tüm sağlık kuruluşlarının iyi hizmet vermesi hepimizin ortak temennisidir. Bu yönde üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız dedi.Haber Merkezi