Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanelerinin personeli Elginkan Vakfı Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi'nde doğru ve etkili konuşma eğitimi aldı. Personeli ile birlikte eğitime katılan Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Demir, Her şey hastaların güler yüz ve sağlıkla hastanemizden ayrılmaları için” diye konuştu.
Elginkan Vakfı Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi eğitimlerine devam ediyor. Eğitim Merkezi'nde bu kez vatandaşın yanı sıra Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerinin her kademesinden personeline ‘Doğru ve Etkili Konuşma' eğitimi verildi.
Uzman, Nuran Arlı 27 katılımcı ile birlikte Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastanesi'nden eğitime katılan 50 personele aktif olarak verdiği eğitimi atasözleri, büyük düşünürlerin ünlü sözleri ve menkıbelerle zenginleştirdi.
Personeli ile birlikte eğitime katılan Özel Fatma Hatun hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Demir, İnsanlar bize hastalandıkları için geliyorlar. Morallerinin düşük olduğu bir dönemde onların en çok ilgiye ihtiyaçları olduğunu düşünüyoruz. İyi bir tedavi kadar onlar için güler yüz, etkili ve doğru iletişim de önemli. Böylece sağlıklarına daha çabuk kavuşacaklar. Bu yüzden personelimle birlikte bu eğitimi almayı uygun gördük. Her şey hastaların güler yüz ve sağlıkla hastanemizden ayrılmaları için” diye konuştu.