Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte yaşayan sığınmacıların su ücretlerinin dolar tarifesi üzerinden alınması ve nikah yapmak isteyen iki yabancının da 100 bin TL ödeyeceğine ilişkin karar sonrası bazı kesimlerin eleştirilerine maruz kaldı. Özcan, kendisini ırkçı ve faşist olarak nitelendirenlere hazırladığı kliple yanıt verdi.

Her zaman Türk halkının emrinde olmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Özcan, klibinde FETÖ’cüler ve vatan sevgisinden yoksun siyasetçiler ile rejimden beslenen trollerin kendisini ırkçı ve faşist olarak nitelendirdiğinin altını çizerek, “Ama sokaktaki emekli, işsiz genç kardeşim, ayakkabı boyacısı esnaf, ekmek satan köylü. Onlar ne diyor, ‘Helal olsun sana yürekli adam’ diyor. Diyorlar ki bana ‘Sen gerçek bir vatanseversin. Türk milliyetçisisin. Helal olsun’ Sokaktaki vatandaş benim için önemli. Ben onların tercümanıyım. Ben bu ülkenin bekasını düşünen, halkın geleceğine kafa yoran, sokaktaki işsiz gencine, yatağına aç giren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı için acı çeken, acı duyan bir belediye başkanıyım” diye konuştu.

Özcan’ın halkın içerisindeki sıcak tavırların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığı o anların duygusal bir müzikle klip haline getirilmesi sosyal medyada binlerce aldı. Sosyal medya kullanıcıları Başkan Özcan’a yüzlerce yorum yazarak destek verdi.

Video Aşağıdaki Linkte

https://twitter.com/i/status/1466129898951610376