Cumhuriyet Halk Partisi'nde, 45 ilde yapılan ön seçimlerde, yüzde 83'lük oyla aday adayları arasında rekor kıran Bolu Milletvekili Tanju Özcan teşekkür turlarına başladı. Özcan Mudurnu ve Göynük örgütlerini ziyaret ederek, önseçimde oy kullanan üyelere teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde, 2015 Milletvekili Genel Seçimleri'nde aday olacak milletvekillerini belirlemek için, Parti Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda 45 seçim bölgesinde hakim denetiminde yapılan ön seçimlerde, Bolu'da aldığı yüzde 83'lük oyla rekor kıran Bolu Milletvekili Tanju Özcan teşekkür ziyaretlerine başladı. Üyelerin kendisine gösterdiği güven ve desteğe teşekkür eden Özcan, ilk ziyaretini Mudurnu ilçesine gerçekleştirdi. CHP Mudurnu İlçe Başkanı İsmail Hakkı Yazgan ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Özcan, Mudurnu'dan aldığı destek için teşekkür etti.

Ardından Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl'ü makamında ziyaret eden Özcan, genel seçimlerde tüm örgüt olarak birlik ve beraberlik içinde, güçlü ve özverili bir şekilde çalışacaklarını ifade etti. CHP'li Özcan, AKP, muhtemelen bizim 8-10 katımız bütçeyle seçimlere gidecek. Parti olarak anlatacak çok şeyimiz var. Anlatma konusunda herkesin bize çok yardımcı olması gerekiyor. Bu konuda da en büyük görev ilçe örgütlerimize ve yöneticilerine düşüyor” diye konuştu.

Mudurnu ziyaretlerinin ardından Göynük İlçesi'ne geçen Özcan'ı, İlçe Başkanı Necdet Yıldıran ve ilçe yöneticileri karşıladı. Göynük'ün geçen seçimlerde olduğu gibi, bu seçimde de kendisine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiğini belirten Özcan, 2011 yılındaki seçimlerde Göynük'te iyi bir çalışma yaptık. Oransal olarak oylarımız arttı. Bu seçimde, Göynük'ten çok daha fazla umutluyum. Yaklaşık olarak bin 500 olan oyumuzu ikiye katlama hedefiyle çalışacağız” dedi. CHP Milletvekili Özcan, ilçe örgütlerinin ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. Haber Merkezi