CHP Bolu örgütündeki iç savaş milletvekilliği aday adaylığı sürecine girdiğimiz bu günlerde kendini iyiden iyiye göstermeye başladı. Milletvekili Tanju Özcan'ın facebook'ta yayınladığı ‘Tatlı su solcuları' ifadelerinin yer aldığı mesaj parti içinde kıyametleri kopardı.

CHP Milletvekili Tanju Özcan'ı istemediği herkes tarafından duyulan CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve etrafındaki grup ile Özcan ve arkadaşları arasındaki soğuk savaş artık ayyuka çıktı. Sağır sultanın bile duyduğu CHP'deki bu kavga sosyal medya üzerinden yapılan göndermelerle farklı bir boyut kazanıyor. Geçtiğimiz hafta CHP Gençlik Kolları'nın Gezi Parkı eylemlerinde öldürülen Ali İsmail Korkmaz için adliye önünde yaptığı eyleme CHP'den sadece milletvekili Tanju Özcan katılmıştı.

'TATLI SU SOLCULARI'

CHP Milletvekili Tanju Özcan, facebook hesabından parti içindeki kendisine muhalif kesime ‘tatlı su solcuları' olarak seslendi. İşte o mesaj; Dün Bolu Adliyesi önünde Ali Ismail KORKMAZ için korkmadan eylem yapan Bolu CHP Gençlik Kolları üyelerini kutlarım. Onlara solculuk dersi verip, gençleri yalnız bırakan tatlı su solcusu abiler de kusura bakmayın, ama sizi kınıyorum. Yarında lütfen vekil beni mi kastetti acaba demeyin. Cuma günü ben saat 11:00'de neredeyim acaba sorusunu kendinize sorun yeter.” Haber Merkezi