Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili ve 1.sıra Milletvekili Sayın Tanju Özcan, CHP Kadın kolları, CHP Gençlik Kolları, CHP2.sıra Milletvekili Adayı Burak Cop ve CHP 3.Sıra Milletvekili Adayı Elfaz Temiz ile birlikte seçim çalışmalarını Gölyüzü Mahallesinde esnaf ve kahvehane ziyaretleriyle gerçekleştirdi.

Tanju Özcan yaptığı ziyaretler de Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran seçimlerinde Ekonomik ve sosyal alandaki vaatlerini geçerli olduğunu belirterek Aşgari Ücretliye 1500 TL, emekliye 2 maaş ikramiye vaadimiz geçerli. Bunun yanında 1.5 TL'ye vermeyi vaat ettiğimiz mazot fiyatını güncelleyerek 1.8 TL'den vereceğiz” dedi.

BU SEÇİMİ BİR KİŞİ İSTEDİ

CHP'li Özcan, yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinden çıkan sonucu birilerinin beğenmediğini, tekrar seçimin bir kişinin isteği doğrultusunda yapıldığını vurgulayarak, Biz, emekliye 2 maaş ikramiye vereceğiz dediğimizde, birileri çıkıp ‘kaynak nerede?' diye sordu. Şimdi, sandıktan çıkan sonucu beğenmeyerek devletin kaynaklarını seçim için kullanıyorlar. Demek ki istediğine kaynak buluyorsun, istemediğine bulmuyorsun. Halkın sandıktan çıkan mesajı koalisyondu. Fakat sadece bir zat bunu istedi” diye konuştu.

ORMAN KÖYLÜSÜNÜN HER HANESİNDEN BİR KİŞİYE KADRO SÖZÜ

Özcan, Bolu'da 460 köyün orman köyü olduğunu hatırlatarak, orman köylüsünün birçok sıkıntısı olduğunu vurguladı. Özcan, Her haneden bir kişiyi Orman Genel Müdürlüğü'nün çalışanı yapacağız. 1500 TL asgari ücret alacak, primleri de devlet tarafından karşılanacak. Tıpkı Orman Muhafaza Memurları gibi yasal süresi dolunca da emekli olacak” dedi.

Özcan konuşmasına şöyle devam etti: Biz parti olarak uzlaşmadan yana olduk. Koalisyonun kurulamamasında bir kusurumuzun olmadığını düşünüyorum. Bu seçim sonucunda görüldü ki, Cumhurbaşkanı yetkilerini kimseyle paylaşmak istemedi. Bunun için de erken seçim yapıldı. Olayın özü budur” Haber Merkezi