Seçim gezilerine hızla devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili ve 1.sıra Milletvekili Adayı Tanju Özcan, bugün kalabalık bir çalışma grubuyla Gökçesu Beldesine giderek esnaf ve kahvehane ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Tanju Özcan yaptığı ziyaretler de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yapılacak projeleri anlatarak Gökçesu Belde halkından destek istedi. Özcan, 7 Haziran seçimlerine vurgu yaparak Maden işçilerine ilişkin özel düzenleme sözünü yeniledi. Özcan, Gerede'de Deri işçilerimize ilişkin Kanun Teklifimizi verdik. Parlamentonun ömrü uzun olabilseydi maden işçilerimizle ilgili yasa teklifimizi de verecektik. İnşallah yeni dönemde Gökçesu'da maden işçilerimizle ilgili özel bir düzenleme sözümüz var. Bunu gerçekleştireceğiz.” dedi. Özcan konuşmasına şöyle devam etti.“Burada yıpranma paylarını, yani emeklilikte eski düzene dönülmesi noktasında elimizden gelen katkıyı da sunacağız. Bir de Gökçesu'datahsisleri yapılmış fakat maden işletme sahibi tarafından açılmayan maden sahaları var, Madenin açılmaması demek Gökçesu'da insanların daha az iş bulması demek. Bu noktada biz maden işletme ruhsatı alanı zorlamayı düşünüyoruz. Keyfiyet olmamalı. Ruhsatı aldıysan açacaksın madeni. Gökçesu'nun büyümesi için bunu yapmamamız lazım” dedi.

GÖKÇESU YOLU BİZE NASİP OLACAK

Gökçesu yolu için 13 yıldır Yılan Hikayesine Dönen Hiçbir adım atılmayan Gökçesu yolunu yapıp burayı işler hale getireceğiz. Allah nasip ederse bu yolu yapıp burayı işler hale getireceğiz. Bu bize nasip olacak. Bunun içinde Belediye seçimlerinde olduğu gibi sizlerin desteğinizi almamız gerek” diyen Özcan, Gökçesu halkından destek istedi.

BİZE EL VERİN

Son olarak Gökçesu Belediyesine değinen Özcan, Belediye başkanı Atilla Ateş'in son derece iyi niyetle, yokluğa rağmen bir şeyler yapmaya çalıştığını, ilerleyen günlerde çalışılan bazı hususların somut olarak gerçekleşeceğini söyledi. Özcan İnanıyorum ki Gökçe su 2 sene sonra tanınmayacak kadar gelişecek ve güzelleşecektir. Siz bize el verirseniz, bizde bu süreci hızlandırmaya gayret edeceğiz.”dedi. Haber Merkezi