CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan Facebook hesabından, Bu pazar Bolu için nöbetçi Milletvekili Ali ERCOSKUNDUR...İletişim için 0532 255 75 70 Hadi kolay gelsin:))” sözlerine Ali Ercoşkun'dan cevap geldi. Ercoşkun, Sadece pazar günleri nöbetçi değil, yılın 365 günü, 24 saati vatandaşın hizmetindeyiz” dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ile CHP Milletvekili Tanju Özcan arasında Nöbetçi Milletvekili” polemiği başladı. Tanju Özcan soysal paylaşım sitesi Facebook hesabında Bu Pazar Bolu için Nöbetçi milletvekili Ali Ercoşkun'dur. Hadi kolay gelsin” yazdıktan sonra Ali Ercoşkun'un cep telefonu numarasını verdi.

“365 GÜN, 24 SAAT VATANDAŞIN HİZMETİNDEYİZ”

Pazar sabahı basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali Ercoşkun bunun üzerine Ben cep telefonumu numaramı hiç değiştirmedim, hep aynı. Meclis sitesinde de açık bir şekilde yayınlanıyor. Ama Tanju bey'in de yayınlamış olmasından memnuniyet duydum. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Nöbetçi Vekil ifadesi için de Sadece pazar günleri nöbetçi değil, yılın 365 gün 24 saat vatandaşın hizmetindeyiz” dedi.

“GEÇ DE OLSA TEBRİK EDERİZ”

Tanju Özcan'ın büyük buluşma adı altında düzenlediği toplantıları da eleştiren Ali Ercoşkun, Güzel bir çalışma tebrik ediyorum. Ama yaklaşık 3 buçuk yıl sonra aklına gelmesini de eleştirmek lazım. Açıkçası biz Haziran 2011'de üç aylık yaz tatilinden sonra her Pazartesi Açık Kapı şeklinde vatandaşın dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını dilendik. Yani 3 buçuk yıldır biz bunu yapıyoruz. Tanju Bey'in 3 buçuk yıl sonra aklına geldi ve yaptı. Geç de olsa tebrik ederiz” dedi.