CHP Bolu Milletvekili ve 1. sıra adayı Tanju Özcan, Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti. Partililerle birlikte Baruş'u ziyaretinin ardından İbni Sina ve Cumhuriyet caddelerindeki esnafı ziyaret eden Özcan, iktidara gelmeleri durumunda kredi kartları, ihtiyaç ve konut kredilerindeki faizlerin silineceğini söyledi.

Ziyaretleri sırasında bir esnafın, siftah yapamadan dükkan kapatıyoruz, yakında dükkanı tümden kapatacağız” tepkisine hak veren Özcan, Son 10 yılda dükkanını kapatmak zorunda kalan esnaf sayısı 1 milyon 318 bin'e ulaştı. Ülke genelinde günde ortalama 350 dükkan ve küçük işyeri kapanıyor” dedi.

“NEREDEYSE HER SOKAĞA AVM AÇTILAR”

Mahalle aralarına kadar giren perakende zincirleri ile rekabet edemez hale gelen, siftahsız dükkan kapatmak zorunda kalan esnafın, hükümetin ilgi alanına girmediğini vurgulayan Özcan, AKP zamanında neredeyse her sokakta bir AVM açılacak hale geldi. Hükümetin esnafın derdiyle dertlenmek gibi bir niyeti yok. AKP hükümeti, esnafın kazandığı 3 kuruşu da nasıl vergiyle alırım, zengine yandaşa aktarırım diye uğraşıyor. Bunların derdi bu…” diye konuştu.

YANDAŞ MEDYA BOLU'YA GELSİN, GÖRSÜN”

CHP Milletvekili Özcan, amaçlarının herhangi bir partiyle koalisyon yapmak değil, tek başına iktidara gelmek olduğunu da belirtti. Özcan, Seçim süreci devam ederken, yandaş medya tarafından, parti olarak bizi bir koalisyon arayışına girmişiz gibi göstermek istiyorlar. Oysa, o AKP yandaşı medya parti olarak bizim ne kadar sistemli ve düzenli çalıştığımızı Bolu'ya gelip görse, tek başına iktidara gelmek istediğimizi anlar” diye konuştu. CHP'nin 65 yıldır, tek başına iktidar olmadığını hatırlatan Özcan, ülke olarak birikmiş ne kadar sıkıntımız var ise, bunun nedeni 65 yıldır CHP'nin tek başına iktidarda olmayışıdır. Bu seçim tek başına iktidar olursak, 65 yıldır fakirleşen halkı, biz zengin edeceğiz. Esnafından emeklisine, işçisinden memuruna tüm Türkiye zenginleşecek” dedi. Haber Merkezi