CHP çalışmalarına Yeniçağa'da devam etti

1 Kasım seçim çalışmalarına devam eden Tanju Özcan Yeniçağ ilçesinde. Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili ve 1.sıra Milletvekili Adayı Tanju Özcan, Milletvekili 2.sıra adaylı Burak Cop, Milletvekili 3.sıra adayı Elfaz Temiz, Yeniçağa İlçe Örgütü ve kalabalık bir partili grupla Yeniçağa ilçesinde Kahvehane esnafı ve Pazar yeri esnafını ziyaret ederek sohbet edip seçimdesteği istedi.

Yeniçağa 'da kahvehanelerde halkla buluşarak destek isteğini yenileyen Özcan şunları söyledi.” Biz buraya niye geldik? Niye seçime gidiyoruz? 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümet kurulamadı, ÇünküBizim Reisi Cumhurumuz seçim sonuçlarını beğenmedi. Meclisi feshedip yeniden seçime gidin” dedi. İşte biz bunun için seçime gidiyoruz.”

REY İSTEMEYE GELDİK

Tanju Özcan vatandaşın reyini isteyerek sözlerine devam etti. İlçelerde, sokaklarda geziyorum. Şunu fark ettim. Reisi Cumhurdan başka seçim isteyen yok. Vatandaşa sorduğunda Keşke seçim olmasaydı , diyor. Ben de diyorum. Keşke seçim olmasaydı.” Keşke bu seçime harcayacağımız paraları esnafımızla, köylümüzle paylaşsaydık Türkiye olarak, keşke ikinci bir seçim için milletin kaynakları harcanacağına milletin menfaatine harcansaydı. Ama takdir cumhurbaşkanındaydı. Seçime gideceksiniz” dedi. Biz de geldik. 1 Kasım'da Memleketin hayrı için, milletin bekası için sizden destek istemeye geldik. Rey istemeye geldik. ”

VAADİMİZİ UNUTMAYIN ANLATIN

Cumhuriyet Halk Partisinin Seçim Vaadlerini anlatan Özcan Sizlere bir söz vermiştik. Ne dedik, Emekliye 2 maaş ikramiye vereceğiz,Aşgari Ücreti 1500 TL'ye çıkartacağız, taşeron işçilerini kadroya alacağız, köylümüze ucuz mazot vereceğiz. Bu sözlerimizin arkasındayız. Buna ek olarak ta Orman Köylüsüne vaadimiz var. Her köyden herhaneden bir kişiyi Orman Genel Müdürlüğü'nün çalışanı yapacağız. 1500 TL asgari ücret alacak, primleri de devlet tarafından karşılanacak. Tıpkı Orman Muhafaza Memurları gibi ormanın memuru olacak. Yasalsüresi dolunca da emekli olacak. Bunun sonucunda insanlar köylerden ilçelere ve illere göçmek zorunda kalmayacak, göç engellenecek. Bu vaadimizi unutmayın Her yerde anlatın.” dedi. Haber Merkezi