1 Kasım seçimlerine son 5 gün kala çalışmalarına hızla devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili ve 1.sıra Milletvekili Adayı Tanju Özcan,CHP 3. Sıra milletvekili adayı ElfazTemiz, İl Başkanı Kazım Karsu, Mengen İlçe Başkanı Şenol Ersoy, Bolu CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri Gökçesu'daydı.

CHP Bolu Milletvekili ve 1. Sıra milletvekili adayı Tanju Özcan, Gökçesu Belediye Başkanı Atilla Ateş ve kalabalık bir partili grupile Gökçesu Beldesinde ziyaretlerine devam etti. Tanju Özcan, bu haftada 2. kez gittiği Gökçesu Beldesinde kahvehaneleri, esnafları, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla Gökçesu Beldesinin sorunlarını konuşmaya devam etti.

“BU YOL BİZE NASİP OLACAK”

Gökçesu yoluna bu seferde tekrar değinen Özcan, AKP tarafından 2002 yılında, 2007 yılında, 2011 ve 2015 yıllarında söz verilip yine yapacağız diye söz verilmiş ama yine bir kazma dahi vurmadıkları bir Gökçesu yolumuz var. Biz Allah'tan, kuldan utanan insanlarız. Dolayısıyla bir defa hatta birkaç kere söz verip tutmadığımız bir yere gelemeyiz.Biz buradaki vatandaştan utanır, verdiğimiz sözü yerine getirmediğimizde yüzümüz kızarır. İşte buraylailgili sözümüzü verdik. İki yıl içinde bu yola başlayacağız ve bitireceğiz. Bundan sonra da hiçbir seçimin konusu olmayacak bu yol.”dedi.

“ÇOK PROGRAMLI LİSE AÇACAĞIZ”

Gökçesu'nun olmayan lisesi içinde lise sözü veren Tanju Özcan, ”Buradakivatandaşlarımızın önemli bir sıkıntısı var. Burada lise yok. Çocuklar lise çağına gelince ailelerGökçesu'yuterketmek zorunda kalıyorlar.Buradaki vatandaşlarımıza net bir sözümüz var. Çok programlı bir liseyi burada kuracağız, yapacağız. Burada ki nüfusun lise yüzünden azalmasının önüne geçeceğiz” dedi.

“GÖKÇESU BELDEMİZ BOLUMUZUN YÜZAKI OLACAK”

Mengen ve Gökçesu'daki Hastane sorununa çözüm arayışlarına dile getiren Özcan Özellikle Mengenli hemşehrim çok iyi dinlesin. Mengendeki hastanenin içi boşatıldı. Fiziken bir hastane var ama basit tahliller bile yapılamayıp Bolu'ya gönderiliyor. Biz Mengen Hastanesinin eski statüsünü yeniden kazandıracağız. Hem Gökçesu hem Mengen bundan kazanacak. Yine Gökçesu beldesindeki Sağlık Ocağımız haftasonları zaten kapalı, zatenuzman hekim yok. Ama madenlerde 500 işçi var. Allah korusun bir kaza olsa acil müdahale yapılabilecek tek bir imkân bile yok. Muhalefet Milletvekili iken ilgili bakanlara iletmiştim ancak AKP'nin Bolu Milletvekilleri benim arkamda durmadıkları için bu talebim gerçekleşememişti. İnşallah CHP İktidarının ilk günlerinde bu sağlık ocağının acil müdahaleler yapılabilecek imkâna kavuşabileceğinin de sözünü veriyorum”dedi. Haber Merkezi