CHP Düzce İl örgütü aday adayı tanıtımında, Bolu Milletvekili Tanju Özcan'nın konuşması güne damgasını vurdu.

CHP Düzce İl Örgütü, coşkulu bir aday tanıtımı ile Milletvekili Aday Adaylarını tanıtarak, Düzce İl Teşkilatı, seçim için verdiği startta, adeta ne kadar iddialı olduğunu göstermek istedi.

CHP milletvekilliği için başvuru yapan isimlerin tanıtımına İl ve İlçe yöneticileri ve üyelerin yanı sıra CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da katıldı.

CHP'ye Milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yapan, Eğitimci Abdullah Şahin, Doktor Ali Fuat Şaşoğlu, Ev hanımı Elif Kurnaz, Kızılay eski Genel Müdürü Ömer Taşlı ve Mali Müşavir Zafer Teber'in heyecanları gözlerinden okunuyordu.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Ak Parti'den aday adayı olanların hepsinin bir amacı olduğunu belirtip, aday adaylarının toplam sayısının ikiyle çarpılsa dahi bir Milletvekili Aday Adayı Elif Kurnaz etmeyeceği söyleyerek, Ak Parti'de ipini koparan aday olmuş. Paralelci değilim demek için aday adayı olanlar var” dedi. Özcan, Ak Parti'nin Düzce'de tek alternatifinin CHP olduğunu ifade etti.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'ta aday adaylarının kalitesini şaşkınlıkla izlediğini bütün aday adaylarının çok değerli olduğunu söyledi. CHP Düzce İl Örgütü Başkanı Müjgan Çakman ise 7 Haziran'daki genel seçimlerde yitirilen tüm değerlere dur” demek için CHP'nin iktidar olması gerektiğini söyledi. Haber Merkezi